- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Bende 101 olmuşum seni takipteyimEneeem Lahmacunum 102 olmuş şu atağı daha önce ataydık ya ey KK hatunları beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 101 olmuşum seni takipteyimEneeem Lahmacunum 102 olmuş şu atağı daha önce ataydık ya ey KK hatunları beee
Kuzu yarışmayı götüren götürdü zati varmısın aramızda kapışmayaBende 101 olmuşum seni takipteyim
Böyle daha egzanterik bişey oluyor galiba daha merak uyandırıcı filanBildirim gelince KK da başka yarışma oldu diye heyecan yaptım
Kazen gelmezler diye yemek yarışması olduğunu yazmamış ellam
Ayyyy emin değilimKuzu yarışmayı götüren götürdü zati varmısın aramızda kapışmaya
Bende emin değilim zati ismim başka , oldu bitti kapışıyokk benene benene gel geel Lahmacuna geeel nevoş görmesinAyyyy emin değilim
Ayyy yok sen şimdi 1 oy daha artmışsın en iyisi girmeden ben kaçayımBende emin değilim zati ismim başka , oldu bitti kapışıyokk benene benene gel geel Lahmacuna geeel nevoş görmesin
Sen demesen haberim yok neysem kardeşlik kazansın diyelimAyyy yok sen şimdi 1 oy daha artmışsın en iyisi girmeden ben kaçayım
Tamam ya hadi kabul ettim bakalım kim önde götürecek Peki birimiz kazanırsa bize ödül kim verecekSen demesen haberim yok neysem kardeşlik kazansın diyelim
Sanırım avcumuzu yalıcaz kuzuTamam ya hadi kabul ettim bakalım kim önde götürecek Peki birimiz kazanırsa bize ödül kim verecek
Ayyy demaaaaSanırım avcumuzu yalıcaz kuzu
Gel gel kaderdaşım oydaşımAyyy demaaaa
Aramıza bi fark girdi 1 e düştü Ahahahah oydaşııımmmm lililililiiiiiiiiGel gel kaderdaşım oydaşım
Kız neara mübarek hadi bakalım kıyasıya rekabettttttAramıza bi fark girdi 1 e düştü Ahahahah oydaşııımmmm lililililiiiiiiii
Sanki 10 oy birden almışım gibi davranıp duygularımla oynamaKız neara mübarek hadi bakalım kıyasıya rekabetttttt
Kuzu olaya tam vermemiz lazım kendimizi accık ekşııııın nütfeeenSanki 10 oy birden almışım gibi davranıp duygularımla oynama
Ahahhahaha eşitlendiiikkkkk eşitlendiikkkkk al sana ekşııınnnKuzu olaya tam vermemiz lazım kendimizi accık ekşııııın nütfeeen
Vallahada bişey yapmam lazım sıcak sıcak Lahmacuna gel hanııııım gel geeelAhahhahaha eşitlendiiikkkkk eşitlendiikkkkk al sana ekşııınnn
Ahahahha yap yap bende yaparım buyrun dostlar dostlar sofrasına böyle güveç dışarda yohhhh yiyen pişman yemeyen bin pişman geeeellllVallahada bişey yapmam lazım sıcak sıcak Lahmacuna gel hanııııım gel geeel