Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burdan önce cok oynuyordum ama işte simdi cook bakamıyorum sürekli burdayım kankacım
Burayı daha önce kesfetsem belki o kada bölüm olmazdı
Telefondan oynuyorum bende ama silerim bir kac güne
Çalışırken oynuyordum ben PC de iyi oluyor .
Bir arada criminale takmistimTelefondan oynuyorum bende ama silerim bir kac güne
Ayy bende onu gecen sene indirdim son bölüme kadar oynadım sildimBir arada criminale takmistim
Bende çözdüm hepsiniAyy bende onu gecen sene indirdim son bölüme kadar oynadım sildim
Eve gireli 1 saat olmadı. Yemek hazırla, ye derken daha mutfağı toplayamadım.yasminsay yoğun sanırım
Geleyim canimEve gireli 1 saat olmadı. Yemek hazırla, ye derken daha mutfağı toplayamadım.
Biriniz hayrına yardıma gelsin
Hanim mi olmuşum
Evet canımHanim mi olmuşum
ayyy heyecan yaptım sırf bildirim gitmiş mi diye girmiştim gitmiş bileTenceresiz kaldim anne ay bildirimle coşmuşsun şekerim hadi inşallah olacak
Künefe yi unutmayalımKarnıyarık severler akın etmiş
galiba bende oyle yapcam kaç kere oyle oldu çünküBende zaman zaman oynayıp siliyorum sonra tekrar yüklüyorum
Ayyy valla bende ama bu sefer netim bitti bakıyorum telde oyun yok oynayayım cok kötü oldu benim içinBende yer kaplamasın diye silmiştim 0 dan basladım
Fark 18 değil 8 :)))Tenceresiz kaldim anne fark 18 2. Gidiyorsun
Ev hanimiyimisim meğerEvet canım
18 nerden çıktı kiFark 18 değil 8 :)))
Nasılsın komsum