- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Ben baktım hepsi şahane olmuşTat konusu dışında değerlendirelimŞimdi bunların tadına bakmadan da nasıl oy vercem ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktım hepsi şahane olmuşTat konusu dışında değerlendirelimŞimdi bunların tadına bakmadan da nasıl oy vercem ki
Karnıyarık severler akın etmişTenceresiz kaldim anne ay bildirimle coşmuşsun şekerim hadi inşallah olacak
Aynen ben de bu atağı bekliyordum zatenKarnıyarık severler akın etmiş
Iyi aksamlar kankacım ❤İyi Akşamlar
Naptın kankacim kaçıncı seviyeye geldin candy deIyi aksamlar kankacım ❤
Ay ben oynuyodum onu 600 e geldim sıkıldım sildimNaptın kankacim kaçıncı seviyeye geldin candy de
Bende zaman zaman oynayıp siliyorum sonra tekrar yüklüyorumAy ben oynuyodum onu 600 e geldim sıkıldım sildim
Hesabımdan acmadım canım yükledim 60. Bölümdeyim bugün cok oynayamadım alısverise gittik dükkan için yoruldum gece oynarım biraz :))Naptın kankacim kaçıncı seviyeye geldin candy de
Bende yer kaplamasın diye silmiştim 0 dan basladımAy ben oynuyodum onu 600 e geldim sıkıldım sildim
Oo maşallah ben hiç binlere çıkmadım çabuk sıkılıyorum :))Hesabımdan acmadım canım yükledim 60. Bölümdeyim bugün cok oynayamadım alısverise gittik dükkan için yoruldum gece oynarım biraz :))
Kendi Hesabımda 3 bin küsürdeyim
Bende öyle yapıyorum uzun zamandır yüklememistimBende zaman zaman oynayıp siliyorum sonra tekrar yüklüyorum
Bende burdan önce cok oynuyordum ama işte simdi cook bakamıyorum sürekli burdayım kankacımOo maşallah ben hiç binlere çıkmadım çabuk sıkılıyorum :))