- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Gitme demedinkiSen onu gitmeden önce düşünecektin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitme demedinkiSen onu gitmeden önce düşünecektin
oylemi dogum yilin kacSenden bahsediyorduk bizde iyi akşamlar benden büyüksün sanırım abla diyeyim
özledin mi bniTabi canım telefon resmen işkence
İyi canım çok şükür:)
İyi Akşamlar canim iyiyiz çok şükür sen nasılsıniy akşamlar nasilsinz k.k nin hatunlari
Kolay gelsin canım kalkabilirsem bende yapacağım:)ben gecegece temizlik yapiyorum siz ne yapiyorsuz
Demem mi gerekiyor:)Gitme demedinki
Yok özlemedim çünkü benim gözüm hep senin üstünde:)özledin mi bni
neler yaptın bensz
Aman boşver ne yapcan nasılsa gidiyorsunKolay gelsin canım kalkabilirsem bende yapacağım:)
94lüyümoylemi dogum yilin kac
Yok canım içine konanlardan dosya gibi:)Pembe mavi aldım ve zorla buldum:)Evet canım iyi olmuş düz mü aldın nasıl aldın :))
saolsin kukirim ne olsun işde hergün ayni işİyi Akşamlar canim iyiyiz çok şükür sen nasılsın
takiptesin yaniiiYok özlemedim çünkü benim gözüm hep senin üstünde:)
Yeter daha ne olsun :))Yok canım içine konanlardan dosya gibi:)Pembe mavi aldım ve zorla buldum:)
Onu dün yaptım :)Temizlik dediğim pano yaptım silikon ve malzemeler hala yerde duruyor.Çamaşır serilecek,2 parça ütü yapılacak:)Mutfakta 2 tepsi beni bekliyor.Eşime kurabiye falan yaptım:)Aman boşver ne yapcan nasılsa gidiyorsun
Gelince yaparsin
Tabi ki ne zannettin:)takiptesin yaniii
abowww
Bizimde öyle canım otomatiğe baglandik gidiyoruzsaolsin kukirim ne olsun işde hergün ayni iş
bende 90nim94lüyüm
He onları halledersin fazla birşey değil :)(Onu dün yaptım :)Temizlik dediğim pano yaptım silikon ve malzemeler hala yerde duruyor.Çamaşır serilecek,2 parça ütü yapılacak:)Mutfakta 2 tepsi beni bekliyor.Eşime kurabiye falan yaptım:)
ayagımı denk alayım o zamanTabi ki ne zannettin:)
robota dönüşüceyiz sonundaBizimde öyle canım otomatiğe baglandik gidiyoruz