Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Amin canım benim hasta bakmak çok zor...
İyi çok şükür.Demek böylesi hayırlıymış senin hamileliğin onların hastalığı birbirinize destek olarak geçecekmiş.
Evet, böylesi nasipmiş. İnsanın başına yarın ne geleceği belli olmuyor malesef. Öyle böyle bir kış daha hastalıkla geçti. İnşallah bu son olur.

Yazın zaten forum çok hareketli olmuyor canım:)
Bizde dün çıktık pikniğe gittik sonra luna parka gittik:)Önceki günde bisiklet sürmeye ama bayram gibi değil işte tatil gibi:)

Evet, böylesi nasipmiş. İnsanın başına yarın ne geleceği belli olmuyor malesef. Öyle böyle bir kış daha hastalıkla geçti. İnşallah bu son olur.
Aynen öyle bugunlerimize şükür canım .
Arkadaşımın kardeşine karısı ile motorda giderken araba çarpmış çocuğun bacağı koptu
Ne olacağı belli değil.
Bir anlık kaza .

Bayramı bekledik canım gidip görüşün belediyenin yaz okulundan mesaj geldi bakalım bir neler var diye gidicem :))
Sen düşünüyor musun :)
Çok gecikmeden bak kayıtlar dolmasın.
Belediyenin kursu bu yıl 10 yaş üstü olmuş o yüzden sadece kızlara kayıt yaptım.Oğlum zaten arada judoya gidiyor ona devam eder belki yüzmeye yazdırırım.Malatya'ya gidip gelelim o zaman bakacağız:)

Yazın zaten forum çok hareketli olmuyor canım:)
Bizde dün çıktık pikniğe gittik sonra luna parka gittik:)Önceki günde bisiklet sürmeye ama bayram gibi değil işte tatil gibi:)
Ben buraya ikinci gebeliğim sebebiyle üye olmustum abla zamanla topiği cözdüm ama yazın daha sessiz olduğunu bilmiyodum hatta ben buraya girmeye başladıkça gözüm açıldı eşim bana dedi ki sen o siteye girdikten sonra senin iyice gözlerin açıldı

Evet bayramların tadı kalmadı artık abla maalesef eskiden heyecanla uyanırdık bayram sabahına artık o tat kalmadı hatta annem bize kına yakardı

Belkide doldu bile bizim burada çok yoğunluk oluyor :))
Bir gideyim doldu ise futbol kulübünü düşünüyorum bakalım kısmet olursa :)

Tabi canım o hepimizde var burası bizim gözümüzü açıyor
Yok canım bizim burada kimsemiz yok memlekete gidemedik yalnız olunca bayram olmadı.Arkadaşlarımızda hep memleketlerine gitti.

Belkide doldu bile bizim burada çok yoğunluk oluyor :))
Bir gideyim doldu ise futbol kulübünü düşünüyorum bakalım kısmet olursa :)
Ben 2 hafta önce kayıt yaptım hemen doluyor.
Aynen oda olabilir ama biz Temmuz başı geleceğiz Ağustos'ta yine gideceğiz.Tam gitmeyince pek olmuyor diye kısa süreli bir şeyler düşünebiliriz.Kızları drama ve piyanoya yazdırdım ama oğluma yaş tutmadı.Geçen yıl 8 di ...

Tabi canım o hepimizde var burası bizim gözümüzü açıyor
Yok canım bizim burada kimsemiz yok memlekete gidemedik yalnız olunca bayram olmadı.Arkadaşlarımızda hep memleketlerine gitti.
Abla ben cok saftım eşim inanmıyodu rol yapıyorum sanıyordu İyi niyetten ölecektiö nerdeyse ama burası bana cok iyi geldi valla

Bende annemin tarafı İzmir’de oraya gitmediğime pişman oldum KESK’e gitseydim

Abla çocukların büyüsün insallah o zaman belki daha da güzel olur bayramlar

Kızların ki iyi olmuş :)) neyse gidin gelin de oğlun içinde belki bulursunuz birşeyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…