Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benimki şimdi pek istemiyor bıktı artık ama güzel oyun her çocuk oynamalı bilsemle alakasız:)
Biz onu yukeldik annemdeyiz bir gün

Babam elinden aldı telefonu oglumdan yeter artık normal oyna dedi ..

Oğlum döndü babama anne bak kazanamazsam dedem yüzünden bana müsaade etmiyor dedi

Biz onu yukeldik annemdeyiz bir gün

Babam elinden aldı telefonu oglumdan yeter artık normal oyna dedi ..

Oğlum döndü babama anne bak kazanamazsam dedem yüzünden bana müsaade etmiyor dedi

Benim yeğenimde resimden girecek .Onun hem genel yetenek hem resim :)Resim biraz zor diyorlar ama bilmiyorum.

Benim yeğenimde resimden girecek .Onun hem genel yetenek hem resim :)Resim biraz zor diyorlar ama bilmiyorum.
Yok yaaa resimden geçeceğini sanmıyorum öğretmeni bir deneyelim demişti çünkü ama mesela öğretmenin açtığı resmi birebir çiziyordu rastgele çizim isterlerse ne yapar bilmiyorum :))

Yok yaaa resimden geçeceğini sanmıyorum öğretmeni bir deneyelim demişti çünkü ama mesela öğretmenin açtığı resmi birebir çiziyordu rastgele çizim isterlerse ne yapar bilmiyorum :))
Konu veriyorlarmış çizsin diye :)Veya tamamlamasını istiyorlarmış galiba...Hayırlısı canım seneye olmadı genel yenetekten kazanır.

Konu veriyorlarmış çizsin diye :)Veya tamamlamasını istiyorlarmış galiba...Hayırlısı canım seneye olmadı genel yenetekten kazanır.
Zaten seneye okuma seviyesi daha iyi olur inşallah hem amacını bilir bu sene tablet oynayacağım oley diye gitmişti

Resim de nasıl bir sınav acaba :)
Canım bu sınav 3 parça hepsinin puanı farklı barajları var.Resim-Müzik ve genel yetenek...2. sınavda resim ve müzikten girenlere resim çizdiriyorlar veya müzik aleti çaldırıyorlar ama çokta kolay değil.Genel yetenek içinde IQ testi uygulanıyor.Tabi çocuk IQ su yüksekte olsa gösteremeyebilir.Yani o an ortam,hoca ve heyecan durumuda etkileyecek tabi...Yüksek çıkarsa kazanıyor ve o dalda eğitim alıyor kurs gibi değil 2. okul gibi...

Zaten seneye okuma seviyesi daha iyi olur inşallah hem amacını bilir bu sene tablet oynayacağım oley diye gitmişti
Yok canım 3 sınıfta okuma ile pek ilgili değil bu yıl sadece 10 soru vardı.Okuma ile ilgili hikaye verdiler onun üzerinden 10 soru sordular.diğerleri hep şekil...

Anladım canım.kolay degil ya çocuklar icin heyecan etkiler tabi :))
Ama yine de iyi birşey katılmaları bile :)

Yok canım 3 sınıfta okuma ile pek ilgili değil bu yıl sadece 10 soru vardı.Okuma ile ilgili hikaye verdiler onun üzerinden 10 soru sordular.diğerleri hep şekil...
okuma k drken kasteettigim su mesela diyelim ki ekranda en büyüğünü işaretli diyor bizimki onu okumadan işaretlenmiş olabilir zaman geçiyor diye okuma hızı da çok yüksek değildi sınava girdiğinde onu demek istedim :))

Hiç yazı yok canım sınavda sadece şekiller var.Sen ona seneye dgs kitapları al derslerinde bile fayda görürsün.Ben seneye yine alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…