O zaman iyi yaptınKız çok dayak yedi yavrum benden ama oda inadıma yapar gibi şapırdatma dedikçe umursamazdı napim
O kardeşine giderdi ay keşke yakın olsaydıkAy kuzum valla yakın olsak gelirdim ama eşine yazık bu sefer adam napacak
tam aydinlanamadimYok kuzum değil aynı şehir
Geldim böcüküm
Ben seni tutuyorum oyum sana
Kız başka şehirdemi dedin ypk değil aynı şehirdeyiz dedimtam aydinlanamadim
Geldim geldim uyuttum yatağa bırakıp geliyorum
HadiyaaEvet bende döktürüyorum zaten
Ama böyle mutfaga üstüme başıma felan sakarlık yarışması olsa bak onu kimseye kaptirmam :)
Aynen canım birlikte açarızO kardeşine giderdi ay keşke yakın olsaydıkama olsun balım bizim yüreklerimiz bir burda beraber acarız iftarı
Konya kuzum senAynen canım birlikte açarız ❤sen nerdeydin
Hic yemedim ama sirf meee icin yicem gönder gelsin
hic gulecegim yoktuu ya gel midye yiyeaakk
nie ayri ayri geciryonuz gecemi calisyoKız başka şehirdemi dedin ypk değil aynı şehirdeyiz dedimneyi anlamadın
AdanaKonya kuzum sen
Yok kuzum öğlen 3 gece 11 iftarda işte olacaknie ayri ayri geciryonuz gecemi calisyo
gel bak burası gümbür gümbür cümbür cemaat burdaGeldim geldim uyuttum yatağa bırakıp geliyorum
konya sekerimi hayir baska bisey dicektin senAdanahee doğru sana nick olarak konya şekeri dedimdi sende marka gibi demiştin
Ben ediyorumda etrafimdaki eşyalarda bir tuhaflik varHadiyaaaman kendine dikkat ette buarada :))
Bensiz olur mu :) hemen tarifi kapim :)@Smile Forever pamda kankam gelde ramazan sofrası kuralım, ortak oluruz
retro_hippo kuzum sensiz olmaz , sende katılacaksın değil mi ?
simdi aydinlandim bkYok kuzum öğlen 3 gece 11 iftarda işte olacak
Evet kız konya şekeri dedim delikonya sekerimi hayir baska bisey dicektin sen