Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım sahurda da yicek yerimiz olmuyor ki iftarla arası çok kısasimdi aydinlandim bk
sahuru beraber yparsiniz artik
İnsaflı olun be nevroş :) korkuyorum bu sefer pideyi de bizden isticeksiniz :)Arkadaşlar konumuz açıldı .Ramazan ayı malum Pazartesi başlayacak.Tarifler ve detayları o gün konuşacağız.
Hepimize hayırlı olsun.
hayir hayirrr oyle demicektin meeee iy bilirr sor bi ona bakim Blue_PeriEvet kız konya şekeri dedim deli hoş çok şey söyledim aslında
haklisin izin gününde artikAynen canım sahurda da yicek yerimiz olmuyor ki iftarla arası çok kısa
Kız ne dicektim keleeehayir hayirrr oyle demicektin meeee iy bilirr sor bi ona bakim Blue_Peri
Evet kuzum inşallahhaklisin izin gününde artik
Hıı ooo deli kızz:))Adana hee doğru sana nick olarak konya şekeri dedimdi sende marka gibi demiştin
mee gelsin solesin nerde oooKız ne dicektim keleee
insallh cnmEvet kuzum inşallah
Olmaz sensizBensiz olur mu :) hemen tarifi kapim :)
Hee başka ne dedim ki benHıı ooo deli kızz:))
Geldim de kendimi kaynastirma öğrencisi gibi hissettim ☺gel bak burası gümbür gümbür cümbür cemaat burda
baskın yaptilarGeldim de kendimi kaynastirma öğrencisi gibi hissettim ☺
Ben daha çok demedim kiBeni seviyor musun dedin seviyorum dedim . Jenna16 dan daha çok seviyorum demedim ki
hayir hayirrr oyle demicektin meeee iy bilirr sor bi ona bakim Blue_Peri
Belli belli gelsinler canım kapı açıkbaskın yaptilar
Hep onlar zaten kim koymuş onları orayaBen ediyorumda etrafimdaki eşyalarda bir tuhaflik var