Nebilim değişik bir heyecan gördüm :) bende çok severim valla ay o sofranın başında ezan beklemek özlemişim yaa ama ailemle olmayı hep beraber beklemeyi çok özledim o günler şahabı güzeldi benim içinYok kız daha ne olsun mübarek ramazan ayı şükürçok seviyorum ramazan aynı çok
Ay kız ben çok güzel yemek yaparımNebilim gi bende kupliği cagırdım bii gelin gelin dahada çekişmeli olceeek
Aynen hep bir aradayız hiç ayrılmadık inşallah evlenirse gelinimizle anlaşırız inşallah ki ayrılmayız sevgilisi var çok seviyorum kızı inşallah onunla evlenirKesinlikle evlendik hala kavga ederiz bu yüzden
Ölü taklidi yapmıştım kız niye çagırıyondedikii tam yakısan bi nick bulmus kendine
Aynen kuzum yaa ama ilk hafta tekim tek bekliyecem ezanıNebilim değişik bir heyecan gördüm :) bende çok severim valla ay o sofranın başında ezan beklemek özlemişim yaa ama ailemle olmayı hep beraber beklemeyi çok özledim o günler şahabı güzeldi benim için
ben bilmem duydugumu solerim gerisine karismamÖlü taklidi yapmıştım kız niye çagırıyon
DelüüüüüüAy kız ben çok güzel yemek yaparım
Mesela yanii
Yok kuzu eve geldigimi bile anlamadan yatiyorum ylgun isimterelelli34 canım katılacak mısın bu sefer ?
Oyy gel ben kocişi yolların biyere beraber yapak gell kardeş ol banaaaaAynen kuzum yaa ama ilk hafta tekim tek bekliyecem ezanı
nie cnm esin nerdeAynen kuzum yaa ama ilk hafta tekim tek bekliyecem ezanı
Ay kuzum valla yakın olsak gelirdim ama eşine yazık bu sefer adam napacakOyy gel ben kocişi yolların biyere beraber yapak gell kardeş ol banaaaa
Doğru didik ama yalanmıı kuzuben bilmem duydugumu solerim gerisine karismam
kesinlikleDoğru didik ama yalanmıı kuzu
Çalışıyor kuzum o da fabrikada kulübesinde tek olacak işin kötü yanı adaö soğuk soğuk yicek yemeklerinie cnm esin nerde
baska sehirdemi:/Çalışıyor kuzum o da fabrikada kulübesinde tek olacak işin kötü yanı adaö soğuk soğuk yicek yemekleri
geldinmi kuplikkAy kız ben çok güzel yemek yaparım
Mesela yanii
Evet bende döktürüyorum zatenDelüüüüüüyaparsın bacım neolcak öyle diyenler döktürüyo genelde :)
Yok kuzum değil aynı şehirbaska sehirdemi:/
Geldim böcükümgeldinmi kuplikk