- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
Hiç sevmemAğız şapırtıları ve istenmeyen bi ton ses kabus gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sevmemAğız şapırtıları ve istenmeyen bi ton ses kabus gibi
Onlara kuran var kuzum bnde kv evinde görüme kaybına falan hazirliycam kuZum evimde çok duramiycam her sene böyle bizdeAmin kuzum
Gidip tarlada sofra kursanız hem güzel hem sevap hem de mutlu olurlar
Aynen yaa şapırtı aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyorHiç sevmem
Ne diyorsunuz hemen şöylebizde az once kulaklarni cinlatiyoduk
Allah'ım bnde çıldırıyorum çatal gicirtan sapirtma en nefret ettiğim ikiliAynen yaa şapırtı aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor
Büyük konuşmayalım biz başımıza gelir mazAllahAynen yaa şapırtı aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor
Ayy hiç deme yaa kalabalık sofrayı hiç sevmiyorum eğer kalabalık olacaksa konuşma sesi muhakkak olmalı yoksa yemek yiyemiyorumAllah'ım bnde çıldırıyorum çatal gicirtan sapirtma en nefret ettiğim ikili
Var var başımda küçükken çok dayak yedi benden şapırtı yüzünden yemek yerken bana "abla kalk yanımdan başka yere otur yemeği burnumdan getiriyon" der kendileri bana sanki uzakta olsam duymuyorumBüyük konuşmayalım biz başımıza gelir mazAllah
Aşk ölsün avlasoVar var başımda küçükken çok dayak yedi benden şapırtı yüzünden yemek yerken bana "abla kalk yanımdan başka yere otur yemeği burnumdan getiriyon" der kendileri bana sanki uzakta olsam duymuyorum
Kız çok dayak yedi yavrum benden ama oda inadıma yapar gibi şapırdatma dedikçe umursamazdı napimAşk ölsün avlaso
Aynn kız vallaha bı ramazan gelseydi hayırlısıyla herşey çok güzel olacak inşallahNebilim gi bende kupliği cagırdım bii gelin gelin dahada çekişmeli olceeek
ben demem meeee desinNe diyorsunuz hemen şöyle
Ahaha bu ben ve kardeşimVar var başımda küçükken çok dayak yedi benden şapırtı yüzünden yemek yerken bana "abla kalk yanımdan başka yere otur yemeği burnumdan getiriyon" der kendileri bana sanki uzakta olsam duymuyorum
Beklediğin özel bişeymi var yoksamm :))Aynn kız vallaha bı ramazan gelseydi hayırlısıyla herşey çok güzel olacak inşallah
Bebeğim ben katılamıcam ama vaktim oldukça burdayım
Nerde o etikette bulamadım gelsin dedikoducular siziben demem meeee desin
Bence her ailede vardır bu ikiliAhaha bu ben ve kardeşim
Yok kız daha ne olsun mübarek ramazan ayı şükür çok seviyorum ramazan aynı çokBeklediğin özel bişeymi var yoksamm :))
Kesinlikle evlendik hala kavga ederiz bu yüzdenBence her ailede vardır bu ikili
dedikii tam yakısan bi nick bulmus kendineNerde o etikette bulamadım gelsin dedikoducular sizi