- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Kuzum fabrika gitme imkanım olsa bile eşim izin vermez çünkü kalabalık patronları falan gıcık tuhaflarNie gidemiyon canım. Allah yardımcınız olsun sağlık huzur olsun 'da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum fabrika gitme imkanım olsa bile eşim izin vermez çünkü kalabalık patronları falan gıcık tuhaflarNie gidemiyon canım. Allah yardımcınız olsun sağlık huzur olsun 'da
Ha Anladım canım her gün öyle geç nöbeti oluyoKuzum fabrika gitme imkanım olsa bile eşim izin vermez çünkü kalabalık patronları falan gıcık tuhaflar
Kız bnim ailem iç iceydi ama eşimin ailesi kimi başka şehirde kimi çalışıyo ne biliyim öyle işteNie bitto evliyken
Yok o haftadan sonra sabah 7 öğleden sonra 3 te evde olacak akşama iftarda ve sahurda birlikteyizHa Anladım canım her gün öyle geç nöbeti oluyo
Ha o mesele o zman demek bekar iken kadını fazla çıkardın şimdi evde tek başına olcanKız bnim ailem iç iceydi ama eşimin ailesi kimi başka şehirde kimi çalışıyo ne biliyim öyle işte
Ay tek iftar çok kötü yaaHa o mesele o zman demek bekar iken kadını fazla çıkardın şimdi evde tek başına olcan
Iyimis kuzum bende bi ramazan evimden ayriyim evde bi annem bi babam var onlara biraz zor olcak❤Yok o haftadan sonra sabah 7 öğleden sonra 3 te evde olacak akşama iftarda ve sahurda birlikteyiz
Kötü ama napacak ki iftar çadırına gitsin o zamanAy tek iftar çok kötü yaa
Ay doğrudur kuzum onlar boşluğa düşerlerIyimis kuzum bende bi ramazan evimden ayriyim evde bi annem bi babam var onlara biraz zor olcak❤
İstemediği kadar kalabalıkKötü ama napacak ki iftar çadırına gitsin o zaman
Teşekkür ederim canım bakalım uyarsa girerim menuye bağlı.
Hiç sorma hemde ne boşluk heleki annem geçen ordaydım zor oldu diyo annem gözleri doldu resmenAy doğrudur kuzum onlar boşluğa düşerler
Bida kalabalık ortam istemez herhalİstemediği kadar kalabalık
Sen yap da görelim bakalım
Tamam ramazanda yaparsam sana atarimBende yemek yapmayı da bilmiyorum elimden geldiğince yapıyorum :))
Ağız şapırtıları ve istenmeyen bi ton ses kabus gibiBida kalabalık ortam istemez herhal
Aynn öyle kuzum sorma Allah hepsinin yardimcini olsunOlacak mecbur kuzum fabrika da güvenlik gitsem kulübede birlikte yapsak keşke eşimle ama işte imkansız
Ayy kuzum yaa onlara daha zor hem oruç oruç tarlada çalış hemde iftarı orda yap yazık
Amin kuzumAynn öyle kuzum sorma Allah hepsinin yardimcini olsun
Malatya usulu ama baskasini kabul etmemHahahhhh ben analı kızlı yapabilirim amaaaaaa
İnşallah uyar tatliannemTeşekkür ederim canım bakalım uyarsa girerim menuye bağlı.
bizde az once kulaklarni cinlatiyodukÖyle oldu kuzum ya