- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
şart mı ne şartı kız üç tarif işte gerisi AllahkerimSartlar belli olsunda düşünelim canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şart mı ne şartı kız üç tarif işte gerisi AllahkerimSartlar belli olsunda düşünelim canım ❤
Hahahhhh ben analı kızlı yapabilirim amaaaaaaAnalı kızlı. Yapamayız ama biz de takılırız kendimizce
Tamam o zaman yarın bulalım ne yapacam simdi benşart mı ne şartı kız üç tarif işte gerisi Allahkerim
Afiyet olsun canımHadi ben kaçtım akşam çayını koyayım romantik romantik çay içelim
Kız daha önce hiç katılmadım hiç birler bilmiyorum ki nasıl olucakKmsl Hnd sen katıl kuzu bu basbelasıyım mızıkçılık yapıyor
belirliyoruz menüyüTamam o zaman yarın bulalım ne yapacam simdi ben
Yürü abe kankapapucunu ters giydirrim onaa
Kendimiz belirlicez ama aynı olmaması için sormamız gerekecek sanırım tüm Sartlar pazartesi belli olacak canımBiz mi
belirliyoruz menüyü
Tmm canım takipte kalayım o zamanKendimiz belirlicez ama aynı olmaması için sormamız gerekecek sanırım tüm Sartlar pazartesi belli olacak canım
ayarlarızzTamam o zaman yarın bulalım ne yapacam simdi ben
Teşekkür ederiz mamaci seni de bekleriz sende yap bize bir sofraHayırlı olsun
Kesinlikle geleceğim çiçeem. Sen de gel görmek istiyorum amaTeşekkür ederiz mamaci seni de bekleriz sende yap bize bir sofra
Aynı anda oylama iyi olması burda takılıyorum genelde ama illaki uğrarımKesinlikle geleceğim çiçeem. Sen de gel görmek istiyorum ama
Ooo çok hızlısın çiçem burayı görmeni istedim kızGeldim gülüm