Bi cesaret edemiyorum ya
Valla iyi yaptın ama ramazanın ilk haftası ben tekimOoo çok hızlısın çiçemburayı görmeni istedim kız
Aman kız bnde öyleydim ama eğlenceli oluyo bnce dene ,Bi cesaret edemiyorum ya
Bende tekim sen niye teksin kuzumValla iyi yaptın ama ramazanın ilk haftası ben tekim
Bi gün kendi başıma yapayım size atayim özel gazı sizden alayım sonra yarışırımAman kız bnde öyleydim ama eğlenceli oluyo bnce dene ,
Kız eşim 15:00 23:00 çalışıyor iftarda tek olacamBende tekim sen niye teksin kuzum
bizde bole kardessYürü abe kanka
Bebeğim ben hep burdayım
bizim tayfa burami hücum etmis
Kız eşim 15:00 23:00 çalışıyor iftarda tek olacam
Ramazan da tek olmaz ki cümbür cemaat sarıyıKız eşim 15:00 23:00 çalışıyor iftarda tek olacam
Deme niye haber etmiyon bak bn hepinizi cagiriyimBebeğim ben hep burdayımve kimleri görüyorum hoşgeldiniz kızçeler
Bekarken güzeldi ramazan , bayramlar ne biliyim evlenince hepsi bitti bnim aile kalabalikti da iç ixeydik bideRamazan da tek olmaz ki cümbür cemaat sarıyıPrensesAnnesi_
Nie bitto evliykenBekarken güzeldi ramazan , bayramlar ne biliyim evlenince hepsi bitti bnim aile kalabalikti da iç ixeydik bide
Olacak mecbur kuzum fabrika da güvenlik gitsem kulübede birlikte yapsak keşke eşimle ama işte imkansızRamazan da tek olmaz ki cümbür cemaat sarıyıPrensesAnnesi_
Ayy kuzum yaa onlara daha zor hem oruç oruç tarlada çalış hemde iftarı orda yap yazıkAh kız bnimki de babasına yardıma tarlaya gidiyo orda iftarı acip gelecekler ilk bir haftanse her gün geciyo 1 hafta da tez geçer
Nebilim gi bende kupliği cagırdım bii gelin gelin dahada çekişmeli olceeekDeme niye haber etmiyon bak bn hepinizi cagiriyim
Nie gidemiyon canım. Allah yardımcınız olsun sağlık huzur olsun 'daOlacak mecbur kuzum fabrika da güvenlik gitsem kulübede birlikte yapsak keşke eşimle ama işte imkansız
Ayy kuzum yaa onlara daha zor hem oruç oruç tarlada çalış hemde iftarı orda yap yazık