- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
Ben cikiyorim bundan sonra akşamları burdayım haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cikiyorim bundan sonra akşamları burdayım haberiniz olsun
Sağolasın ablacımSaatler olsun canım
Katıl canım sende güzel yaparsın :)Kaptan geldi yok canim ya ben bos cene caliyirum oyumu satiliga cikardim
Senden izin çıktı yani napıyon korkutuyınmu kızları kuzu
Korkutmuyorum canım görünce sohbete geldim dedi bende Kızmıyorum dedimSenden izin çıktı yani napıyon korkutuyınmu kızları kuzu
Er napıuon o zamanYemek yapmayi sevmeyen birisi napsi burda canim
Yok canim ya bana gore degil ince detay anlatim falan siz katilin ben destekliyorum.
Yok bacim ben oyle cenw calmaya geldimKız gel korkma basbelasiyim aramızda yarışırız hem
Analı kızlı. Yapamayız ama biz de takılırız kendimizceYok canim ya bana gore degil ince detay anlatim falan siz katilin ben destekliyorum.
Bir ima sezdimdiiiiKorkutmuyorum canım görünce sohbete geldim dedi bende Kızmıyorum dedim
Burasi benim sayilir editoru hemserim birkereEr napıuon o zaman
Favorim anali kizli ayy diye diye canim cekti yaAnalı kızlı. Yapamayız ama biz de takılırız kendimizce
Sen yap da görelim bakalımFavorim anali kizli ayy diye diye canim cekti ya
Bende yemek yapmayı da bilmiyorum elimden geldiğince yapıyorum :))Yok canim ya bana gore degil ince detay anlatim falan siz katilin ben destekliyorum.
benim de kader arkadaşımBurasi benim sayilir editoru hemserim birkere
Sen kaçamazsın Ramazan da buradasın tarif ayarlayacağız sana katılacaksın herkes ziyafet çekecekBende yemek yapmayı da bilmiyorum elimden geldiğince yapıyorum :))
Sartlar belli olsunda düşünelim canım ❤Sen kaçamazsın Ramazan da buradasın tarif ayarlayacağız sana katılacaksın herkes ziyafet çekecek