- 24 Eylül 2018
- 99.344
- 296.534
- 698
Onlar hep aramızdaBiliyorsun yani hiç burda ne kadan güzel burunlu olduğumdan zeki çevik hamarat genç olduğumdan bahsettim mi yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar hep aramızdaBiliyorsun yani hiç burda ne kadan güzel burunlu olduğumdan zeki çevik hamarat genç olduğumdan bahsettim mi yok![]()
Allah izim verirse bende yarın yapıcam inş amin :)Evet canım kullanmıyoruz![]()
wayy süper gözüküyo ya mis gibiiiTepsi yi kirli sanmayin un artıkları bugün bir Borcam in 3. Girişi firinaEki Görüntüle 2266650
Nevreste
Menüye karar verdin mi:)Allah izim verirse bende yarın yapıcam inş amin :)
ama herkes burnunun güzelligini narinligini biliyorBiliyorsun yani hiç burda ne kadan güzel burunlu olduğumdan zeki çevik hamarat genç olduğumdan bahsettim mi yok![]()
bırakmassin jennam biricikim benimGel dedim ya canımKöşede bırakır mıyım ben seni :)
Hoş buldum nevroşum, biraz tarif kapmaya geldim, yarın küçük ablam ve cumada büyük ablamin iş arkadaşları iftara misafirlerimiz olacak, ne yapayım buradan kopya cekiyorum
Napayım görünen köy de klavuz istemiyorama herkes burnunun güzelligini narinligini biliyor![]()
O bilinmeyecek gibi değil.ama herkes burnunun güzelligini narinligini biliyor![]()
Allah kolaylık versin canım ne güzel:)Hoş buldum nevroşum, biraz tarif kapmaya geldim, yarın küçük ablam ve cumada büyük ablamin iş arkadaşları iftara misafirlerimiz olacak, ne yapayım buradan kopya cekiyorum
Sen nasılsın nevros![]()
buradaki gülücüklerimizde sayıliyormu bunaBu gece iyi güldüm .Hadi yine iyiyim
Gülmek ,
- Stres ve gerginlik azaltıyor
- Kişiyi strese bağlı hastalıklardan koruyabiliyor
- Vücudun ağrı toleransını artırıyor
- Bağışıklık sistemini güçlendiriyor
- Depresyonla savaşıyor
- Hayattan zevk alma duygusunu ortaya çıkarıyor
- Kan basıncını düşürüp kalp fonksiyonlarını iyileştiriyor
- Kan şekeri seviyesini düşürüyor
- Olumsuz algıları değiştiriyor ve ruhu artırıyor
- Kanser hastalarının psikolojik tedavisinde destek sağlıyor.
- İş ortamında iyimserlik , esneklik, öz-yeterlilik ve diğer olumlu duyguları pekiştiriyor
- İlişkide mutluluğu sağlıyor
- Güven oluşturup sosyal hayatta zorluklarla mücadele etmeyi kolaylaştırıyor.
dimi yaniO bilinmeyecek gibi değil.![]()
Ben yazarken okurken gülüyorum gerçekten kız sen gulmuyonmuburadaki gülücüklerimizde sayıliyormu buna![]()
yok yokNapayım görünen köy de klavuz istemiyorbenim suçum değil .
gülyom tabi bi ara gece krize girmisdim kocayida bebiside uyandircaktim az daha suan bile gülençimBen yazarken okurken gülüyorum gerçekten kız sen gulmuyonmu![]()