- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Yaz tatlisim :)Bunu da yazayım kenara
Sorma ,o kadar marifetliyim kiHepsini yaparım mı diyorsun yoksam bize tarif kalmıcak :)
Maşallah sana,gayet güzel gitmiş kilolarYaz tatlisim :)
Tişikkirlir efenimm zatı haliniz nasıllarHoşgeldin solist
Tamam tamam ,o iş bendeYaz kız birincilik yemek bunlar herkezde yapamaz ha
Senden bekliyorum zor tarifler hade bakemmSorma ,o kadar marifetliyim ki
tabikiii oylesin kendin izlemeden hesap soryon bundan düzgün dürüstlükmü olurAma dürüstüm :))
Kız ben ayakda duramıyorum ki yemek yapayım hemen tansiyonum çıkıyor:) doğurayım yapcam inşallah:))))Katılda seninde hünerlerini görelim ama olmaz ki hep bizden bekliyin sende
Bu sefer izlemeyi planlıyorumSenden bekliyorum zor tarifler hade bakemm
görsünler ben sana ikram ediyorum kim ne demis gelsin yanima heleOh oh iyi oldu bu açım zaten takimdakiler görmesin
Yoo,ben izleyip sonra sana desem o zaman hainlik olurdutabikiii oylesin kendin izlemeden hesap soryon bundan düzgün dürüstlükmü olur
Sen de katıl kuzuBende surda durup izleyeyimguzel seyler yapin hanimlar karnimiz doymasada gozumuz doysun bari
Seni melek yüzlü seniEvet o bozdu,ama ben iyi kalpli olduğum için kabahati üstlendim
ben 9.ayima kadar döktürdum vala sonrasında is yok 11 aydir ne sarma ne dolma yüzü görmedikKız ben ayakda duramıyorum ki yemek yapayım hemen tansiyonum çıkıyor:) doğurayım yapcam inşallah:))))
Bir gün takdir edeceğini biliyordumSeni melek yüzlü seni
Kıyamaaaam kız tamam sen bak şimdilik ama dogur gel göster hünerini :)))Kız ben ayakda duramıyorum ki yemek yapayım hemen tansiyonum çıkıyor:) doğurayım yapcam inşallah:))))
iste bu cok güzel tesbitYoo,ben izleyip sonra sana desem o zaman hainlik olurdu
Avatarı niye değiştin böyle bana çok ciddi geliyorsun:)Bende bunu bekliyodum