Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onları da yazayım kenaraAyy birinizde pide yapın enginar dolmasıda olur ben acıktım mı acaba:)))
Napıyonuz tarifmi bölüşüyonuz banada bulun kolay olsun ama :)İyi akşamlar canım :)
Pamuğum hoşgeldinBende surda durup izleyeyim guzel seyler yapin hanimlar karnimiz doymasada gozumuz doysun bari
Bana ne denirse tamam diyorumNapıyonuz tarifmi bölüşüyonuz banada bulun kolay olsun ama :)
Yaz kız birincilik yemek bunlar herkezde yapamaz haOnları da yazayım kenara
Hosbuldum canim gel opeyim sarilayim sanaPamuğum hoşgeldin
Çiğ böreği güzel yaparım aslında ama tek olmaz sofraya kim hazırlayacak o sıcak yenirSana birincilik getiricek menü bunlar değerini bil hadi bi fikir daha yanınada çiğ börek offfff
Gel canım gelHosbuldum canim gel opeyim sarilayim sana
Hepsini yaparım mı diyorsun yoksam bize tarif kalmıcak :)Bana ne denirse tamam diyorum
Bunu da yazayım kenaraMalatyali olan anali kizli yapsin oyumu ona verecegim malum.diyetteyim ben
Buyur hemşerimMalatyali olan anali kizli yapsin oyumu ona verecegim malum.diyetteyim ben
Bu sefer kolaya kaçmak yok hepiniz birinciliğe oynayın:))) çekişmeli olsun bizde izleyek:)))Napıyonuz tarifmi bölüşüyonuz banada bulun kolay olsun ama :)
Hoşgeldin solistYaz bahar ayları kış oldu gel geeel İyi akşamlarrrrr canısılarr
Evet o bozdu,ama ben iyi kalpli olduğum için kabahati üstlendimKesin Canfeb bozmuştur
Hemsom sanada bir muck kondurayim anali kizli yapsinlar diyorumBuyur hemşerim
Katılda seninde hünerlerini görelim ama olmaz ki hep bizden bekliyin sendeBu sefer kolaya kaçmak yok hepiniz birinciliğe oynayın:))) çekişmeli olsun bizde izleyek:)))