Çok şükür efenimm,EE daha daha nasılsınIYiyim efendim siz daha daha Nasılsıniz
İyiyim canım sağol Cuma gösteri var hazırlık yapıyorum:)Nasilsin canım bu arada ?
oy oyy bilmemi o günleri benim sorasinda yüzüm gülmedi belki senin gülerAhh ahh ben nerde vajina ağrıları topallama tansiyon şeker hepsi bende mevcut bende doğurmayı bekliyorum rahatlamak için
Öyle oldu kendimi buldum
Kolay gelsin canımİyiyim canım sağol Cuma gösteri var hazırlık yapıyorum:)
Sağol canım benimKolay gelsin canım ♥
Hepimizin Gülsün inşallah tek derdimiz menüler olsun:))))oy oyy bilmemi o günleri benim sorasinda yüzüm gülmedi belki senin güler
Dedim bileee ama sana diyom belki bende çekilirim hiç belli olmaz vallaDeme öyle
sükürÖyle oldu kendimi buldum
Evet sukur canim 14 kilo gitti bugunki tartiya gore ama yolum daha cok uzunMaşallah sana,gayet güzel gitmiş kilolar
Valla kısmet bakalım :) hayırlısı neyse o olsunDedim bileee ama sana diyom belki bende çekilirim hiç belli olmaz valla
Yemek yapmayi sevmeyen birisi napsi burda canimSen de katıl kuzu
ben bu sezon yokum hicccc yapamiycam katilan arkilere basarlarHepimizin Gülsün inşallah tek derdimiz menüler olsun:))))
Olsun,14 kilo çok iyiEvet sukur canim 14 kilo gitti bugunki tartiya gore ama yolum daha cok uzun
Hemsom sanada bir muck kondurayimanali kizli yapsinlar diyorum
Uçtum uçtum sonunda kondum
Ayy minisim yaa bak yine opucemOlsun,14 kilo çok iyiBen biliyordum yapacağını zaten
Duydunuz mu kizlar anali kizli yapana soyle nohutlu etli 2 oy geliyor
Aynen keşke yapsalar bende oyumu veririm