• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Amin canım ezan da okundu Allah kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻 Oğlanın da dişi ağrıyormuş en arka azıları çıkmamıştı onlar geliyor hafif ateşi de var zar zor kahvaltı yaptım 2 yumurtamı yedim şükür ☺
Oo Allah kolaylık versin kuzuya inşallah 💕 Afiyet olsun canım bende tost yaptim ilk sahuru böyle atlattık desene.Simdi sıra ilk iftarda inşallah 🙏

Oo Allah kolaylık versin kuzuya inşallah 💕 Afiyet olsun canım bende tost yaptim ilk sahuru böyle atlattık desene.Simdi sıra ilk iftarda inşallah 🙏
Amin canım 🤲🏻 Evet akşama da karnı yarık filan yaparım belki pilav çorba cacık açken herşeyi yiyecekmiş gibi oluyor ama orucu açtıktan sonra da yenmiyor bşy

Benim bebişde korkuttu dün gece kasılmalarım oldu saatte 5-6 kere ağrı sızı yok şükür şimdide bi sertlik var umarım yolundadır herşey erken doğum belirtisi falan olmasında yarın kontrolüm var bakalım

Benim bebişde korkuttu dün gece kasılmalarım oldu saatte 5-6 kere ağrı sızı yok şükür şimdide bi sertlik var umarım yolundadır herşey erken doğum belirtisi falan olmasında yarın kontrolüm var bakalım
Yalancı sancılar olabilir canım vücudun Doğuma hazırlanıyordur doktoruna söyle mutlaka böyle sık sancın olduğu zaman not alırsın kaç dakikada bir geliyor ılık duş almak çok iyi gelir düzenli aralıklarla geliyor ise doktoruna haber et canım Allah sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah 🤲🏻

Back