Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin canım ezan da okundu Allah kolaylaştırsın inşallah Oğlanın da dişi ağrıyormuş en arka azıları çıkmamıştı onlar geliyor hafif ateşi de var zar zor kahvaltı yaptım 2 yumurtamı yedim şükür
Gunaydin millet.Allah oruclarimizi kabul etsin
Benim oglanlardan ikidi oskuruyo yine birisini de tek gondermeye icim el vermedi anlicaginiz cumbur cemaat evdeler yine
Benim oglanlardan ikidi oskuruyo yine birisini de tek gondermeye icim el vermedi anlicaginiz cumbur cemaat evdeler yine
Amin canım ezan da okundu Allah kolaylaştırsın inşallah Oğlanın da dişi ağrıyormuş en arka azıları çıkmamıştı onlar geliyor hafif ateşi de var zar zor kahvaltı yaptım 2 yumurtamı yedim şükür ☺
Amin canım Evet akşama da karnı yarık filan yaparım belki pilav çorba cacık açken herşeyi yiyecekmiş gibi oluyor ama orucu açtıktan sonra da yenmiyor bşy
Benim bebişde korkuttu dün gece kasılmalarım oldu saatte 5-6 kere ağrı sızı yok şükür şimdide bi sertlik var umarım yolundadır herşey erken doğum belirtisi falan olmasında yarın kontrolüm var bakalım
Benim bebişde korkuttu dün gece kasılmalarım oldu saatte 5-6 kere ağrı sızı yok şükür şimdide bi sertlik var umarım yolundadır herşey erken doğum belirtisi falan olmasında yarın kontrolüm var bakalım
Yalancı sancılar olabilir canım vücudun Doğuma hazırlanıyordur doktoruna söyle mutlaka böyle sık sancın olduğu zaman not alırsın kaç dakikada bir geliyor ılık duş almak çok iyi gelir düzenli aralıklarla geliyor ise doktoruna haber et canım Allah sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah