- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
iste bazi üyeler yeni uye puani bnden cok onu anlamadimMesaj sayısı,beğeni sayısı,üyelik tarihi hepsi etkiliyor canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste bazi üyeler yeni uye puani bnden cok onu anlamadimMesaj sayısı,beğeni sayısı,üyelik tarihi hepsi etkiliyor canım![]()
Sarma mantı içli köfte kebap baklava sekerpare trilece daha yaziyimmi![]()
İlk oğlana kocaman bebek arabalarından almıştık en son hurdaciya verildibende pusetli olan travel sistemli aldim simdi acaba baston alsam dururmu diyorum.
Olmaz canım başka bir sebebi vardır.Bu dediklerimden biri mevcuttur:)iste bazi üyeler yeni uye puani bnden cok onu anlamadim![]()
Hadiyaa biz yapmıştık öyle esimle gittiğimiz zaman :))). Maşallah minnakayaa bi ısır totodan benim için kız :))Yap ben gene yaparımarabasinda tezgah onlarinde durunca atliyo hareket edince duruyo esimle giderken de arabasini aliyoduk aldiklarimiz arabada o kucakta donuyoduk
![]()
dimi ya bnde pisman oluyorum gbi bunu aldigima olmasa bnde bastona döneyimİlk oğlana kocaman bebek arabalarından almıştık en son hurdaciya verildi
İkinci de baston aldım tam yatarlardan kırılan kadar kullandık şimdi kıza da tam yatarlı kullanıyorum çok iyi alt sepeti kollarına herşey koniyor
Sadece çocuk büyüdükçe uyutnca bacakları sallanıyor o diğerlerinde de öyle oluyor gerçi :))
himmm bi bakicam buna:)Olmaz canım başka bir sebebi vardır.Bu dediklerimden biri mevcuttur:)
Ben markasını bilmiyorim ama kis soğuduğunda 220 liraya almıştım bebetto değil ama başka bişey çok pahalı markalara çok para verme hepsi aynı işi görüyordimi ya bnde pisman oluyorum gbi bunu aldigima olmasa bnde bastona döneyim
Yaa kıyamam sancıyodurda yavrum beniiimbenim cadi 4.disini cikaryo hic durmuyo bubaralar benim yapmam imkansiz balim![]()
Yap bacım yap hatta biz çekilek sen kendin takıl burda yarış ne dersinHer cesitten kendime kadar yapsam olurmu acaba![]()
aynen zaten benim aldigimda letgo sitesinden ama az kulanilmis cok begenerek aldim 250 liraya olmasa tekrar ora koyup satarim bastonlu alirim:)Ben markasını bilmiyorim ama kis soğuduğunda 220 liraya almıştım bebetto değil ama başka bişey çok pahalı markalara çok para verme hepsi aynı işi görüyor
keske zaten normaldede huysuzdu tam huysuz oldu. minnak bide surekli ayaga kalkip tutunyo hop diye dusuyo yurumek istiyo yavas yavasYaa kıyamam sancıyodurda yavrum beniiimhayırlısı kuzum keşke bian önce ağrısız sızısız çıkarabilseler dişlerini.
Olur tabi neden olmasın :)) bir ben satamoyorim oradn bişey eşim müsade etmiyoraynen zaten benim aldigimda letgo sitesinden ama az kulanilmis cok begenerek aldim 250 liraya olmasa tekrar ora koyup satarim bastonlu alirim:)
Oyy yer teyzesi onun küçücük ayaklarınıkeske zaten normaldede huysuzdu tam huysuz oldu. minnak bide surekli ayaga kalkip tutunyo hop diye dusuyo yurumek istiyo yavas yavas![]()
nedenki. ben uzun zamandir kullaniyorum baya şey sattimda aldimda cok kârli bi yerOlur tabi neden olmasın :)) bir ben satamoyorim oradn bişey eşim müsade etmiyor![]()
insallahOyy yer teyzesi onun küçücük ayaklarını.paytak paytak yürücek maşallah sıpaam :)
Kuzum 12,13 falandı balıminsallah
senin prenses kac ayliken yürüdü cnm