• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sarma mantı içli köfte kebap baklava sekerpare trilece daha yaziyimmi😂
bende pusetli olan travel sistemli aldim simdi acaba baston alsam dururmu diyorum.
İlk oğlana kocaman bebek arabalarından almıştık en son hurdaciya verildi (:

İkinci de baston aldım tam yatarlardan kırılan kadar kullandık şimdi kıza da tam yatarlı kullanıyorum çok iyi alt sepeti kollarına herşey koniyor

Sadece çocuk büyüdükçe uyutnca bacakları sallanıyor o diğerlerinde de öyle oluyor gerçi :))

Yap ben gene yaparım 😂arabasinda tezgah onlarinde durunca atliyo hareket edince duruyo esimle giderken de arabasini aliyoduk aldiklarimiz arabada o kucakta donuyoduk 😂
Hadiyaa biz yapmıştık öyle esimle gittiğimiz zaman :))). Maşallah minnakayaa bi ısır totodan benim için kız :))

Son düzenleme:
İlk oğlana kocaman bebek arabalarından almıştık en son hurdaciya verildi :-)

İkinci de baston aldım tam yatarlardan kırılan kadar kullandık şimdi kıza da tam yatarlı kullanıyorum çok iyi alt sepeti kollarına herşey koniyor

Sadece çocuk büyüdükçe uyutnca bacakları sallanıyor o diğerlerinde de öyle oluyor gerçi :))
dimi ya bnde pisman oluyorum gbi bunu aldigima olmasa bnde bastona döneyim

dimi ya bnde pisman oluyorum gbi bunu aldigima olmasa bnde bastona döneyim
Ben markasını bilmiyorim ama kis soğuduğunda 220 liraya almıştım bebetto değil ama başka bişey çok pahalı markalara çok para verme hepsi aynı işi görüyor

Ben markasını bilmiyorim ama kis soğuduğunda 220 liraya almıştım bebetto değil ama başka bişey çok pahalı markalara çok para verme hepsi aynı işi görüyor
aynen zaten benim aldigimda letgo sitesinden ama az kulanilmis cok begenerek aldim 250 liraya olmasa tekrar ora koyup satarim bastonlu alirim:)

aynen zaten benim aldigimda letgo sitesinden ama az kulanilmis cok begenerek aldim 250 liraya olmasa tekrar ora koyup satarim bastonlu alirim:)
Olur tabi neden olmasın :)) bir ben satamoyorim oradn bişey eşim müsade etmiyor :(

keske zaten normaldede huysuzdu tam huysuz oldu. minnak bide surekli ayaga kalkip tutunyo hop diye dusuyo yurumek istiyo yavas yavas😃
Oyy yer teyzesi onun küçücük ayaklarını :emir_bebek::KK15:.paytak paytak yürücek maşallah sıpaam :)

Şimdiden iyi sahurlar canısılar afiyet olsun:dua::KK200::KK15:, biz birazdan yiyip yatcaz bugünlük eşimle erken acıkınca ;) ,sahura kadar dururdum malum netim az öpüyorum sizleri:KK15:

Back