Nasıl ölmüyorlar acaba pisliktenAynen pisler sifonu mok yapmadikca kullanmayan vardı
Tabii ki inanmıyorumInanmiyomusun
Her biride çöp ten yemekleri alıp misafir ağırlamıştı:)Nasıl ölmüyorlar acaba pislikten
Bende bi amca vardı karisini sinemaya götürmüştü mısır kola bedavaymis orda 1 kere aliyomussun bittikce yenisini veriyolarmis çöpten yarım kolayla mısır bulup kasadan yenisini alıp karısına götürdü karısı havalara uctuHe ya biri umumi tuvaletten tuvalet kağıdı alıyordu bedavaya varken niye para versinmiş hiç aklıma gelmemişti hhaahah
Gelenler de bilmeden yemiśti hattaHer biride çöp ten yemekleri alıp misafir ağırlamıştı:)
Akıllı insanlar canımmmmmBende bi amca vardı karisini sinemaya götürmüştü mısır kola bedavaymis orda 1 kere aliyomussun bittikce yenisini veriyolarmis çöpten yarım kolayla mısır bulup kasadan yenisini alıp karısına götürdü karısı havalara uctu
Tamam,bekliyorumKanitlarla gelecem
Adam gibi adamBende bi amca vardı karisini sinemaya götürmüştü mısır kola bedavaymis orda 1 kere aliyomussun bittikce yenisini veriyolarmis çöpten yarım kolayla mısır bulup kasadan yenisini alıp karısına götürdü karısı havalara uctu
Evett benimki olsa olmaz öyle şey diip her seferinde para verirdi ne adamlar var beeeAdam gibi adam
Bizimkiler anca bassin parayı alsınEvett benimki olsa olmaz öyle şey diip her seferinde para verirdi ne adamlar var beee
Senden her şey beklerimKirnizi pabic
zati cok degisik bi yemek var aklimda kimsenin aklina gelmez diye dusunuyorum
Tamam,bekliyorum
Iste kanitim sayfaya gidip bakabilirsinNasıl buldun burda beni :) Seviyorum :)
En çok agladigin olay ne idi
Tamam canım caktirmayiz bizhayır ben özellikle etiketlemedim niye cagiriyorsunuz
Ne desin?Jenna benim gözümün bebeği ,onu daha çok seviyorum dese ağlarsın diye he he demiş. Değil mi ?Iste kanitim sayfaya gidip bakabilirsin
Sonra kadını dondurma yemeye götürdü dondurmacinın önünde her cesitten tadimlik istedi tadına bakmadan nasil karar vericemki dedi adamda verdi tadimliklari alıp gitti kadın gerçek bir dondurma yicez sanmıştım dedi utandıAdam gibi adam
Ya tabi tabiNe desin?Jenna benim gözümün bebeği ,onu daha çok seviyorum dese ağlarsın diye he he demiş. Değil mi ?Kukrim
Ömür boyu bekâr kal daha iyiSonra kadını dondurma yemeye götürdü dondurmacinın önünde her cesitten tadimlik istedi tadına bakmadan nasil karar vericemki dedi adamda verdi tadimliklari alıp gitti kadın gerçek bir dondurma yicez sanmıştım dedi utandı
İyi bari,biliyorsun demekYa tabi tabi
Mücadeleci adam:)) dondurmada yemeyiver dememiş bulmuş buluşturmuş:)) ay benim aklıma da şirincede şarapları tadarken sarhoş olduğum gün geldiSonra kadını dondurma yemeye götürdü dondurmacinın önünde her cesitten tadimlik istedi tadına bakmadan nasil karar vericemki dedi adamda verdi tadimliklari alıp gitti kadın gerçek bir dondurma yicez sanmıştım dedi utandı