- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
terelelli34 canım katılacak mısın bu sefer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki alkol almıyorum Sarhoş olsam çekilmek benceMücadeleci adam:)) dondurmada yemeyiver dememiş bulmuş buluşturmuş:)) ay benim aklıma da şirincede şarapları tadarken sarhoş olduğum gün geldi
Evet artık bende almıyorum gençlikdi o gençlik:)))İyi ki alkol almıyorum Sarhoş olsam çekilmek bence
Kadın bölüm sonunda kocami seviyorum o böyle biri dedi yaslilardi bide alışmış kadınÖmür boyu bekâr kal daha iyi
Ben hiç denemedim ,yaş oldu 18Evet artık bende almıyorum gençlikdi o gençlik:)))
Başka bulma şansı yoksa seviyordurKadın bölüm sonunda kocami seviyorum o böyle biri dedi yaslilardi bide alışmış kadın
Makarnaların etkisi geçmemiş tamamBu iyi geçinen halimiz
Sen kandir kendini gelsin kendi söylesin inkar ederse oyunda adını deşifre ederim yalan söylüyor diye Kukrimİyi bari,biliyorsun demek
Belesçi seniMücadeleci adam:)) dondurmada yemeyiver dememiş bulmuş buluşturmuş:)) ay benim aklıma da şirincede şarapları tadarken sarhoş olduğum gün geldi
He gülüm heSen kandir kendini gelsin kendi söylesin inkar ederse oyunda adını deşifre ederim yalan söylüyor diye Kukrim
İyiyim canım sağolHayırlı olsun dedim de abla sohbete katılamadım calısıyorum :))
İyiyim sen nasılsın abla
Aramızda bir sorun yok ki ,hiç bir zaman da olmadı :)takiliyoruz birbirimizeMakarnaların etkisi geçmemiş tamam
Yok 3 çeşit:)geçen sene 4 çeşit miş
Limonlu mu ,sirkeli mi ?Bizim kavgamiz turşu suyundan
Aramızda bir sorun yok ki ,hiç bir zaman da olmadı :)takiliyoruz birbirimize
Onları kankana verdim