- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Aferin sanaTakipte kal çekirge benim herif ütü bile yapıyo Menemen i çok güzel yaptığını dusundurdugum için ay sen yapsanda yesek derim havalı havalı girer mutfağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin sanaTakipte kal çekirge benim herif ütü bile yapıyo Menemen i çok güzel yaptığını dusundurdugum için ay sen yapsanda yesek derim havalı havalı girer mutfağa
Sonradan ekledi seni msj düzeltme yaptıUnutmaz da beni kuzum
Cadı demeseydin iyiydiKabul etmez cadi editorumuz
Fitneci ,yalan söyleme @kukrim27 bak ne diyorSonradan ekledi seni msj düzeltme yaptı
gaz ver diyorsunTakipte kal çekirge benim herif ütü bile yapıyo Menemen i çok güzel yaptığını dusundurdugum için ay sen yapsanda yesek derim havalı havalı girer mutfağa
Bunun için bir yarışma olsa birinci olurumOhhh kızlar ramazan diye fiyatlarda artmış bakalım nekadara mal olacak sofralar
Fitneci ,yalan söyleme @kukrim27 bak ne diyor
Tabikiiiigaz ver diyorsun
Bunun için bir yarışma olsa birinci olurum
Hangi yönden pahalıya mı cıkarırsın ucuza mıgaz ver diyorsun
Bunun için bir yarışma olsa birinci olurum
O beni sever bi kere taam mı?
Dedim artıkCadı demeseydin iyiydi
BeleşeHangi yönden pahalıya mı cıkarırsın ucuza mı
Tlc de aşırı pintiler varya o geldi aklımaHangi yönden pahalıya mı cıkarırsın ucuza mı
Ben bilmem ama beni sevdiğini biliyorum dürüstlük oyununda söyledi bana yaaaO beni sever bi kere taam mı?
Onlar ne öyle yaTlc de aşırı pintiler varya o geldi aklıma
He ya biri umumi tuvaletten tuvalet kağıdı alıyordu bedavaya varken niye para versinmiş hiç aklıma gelmemişti hhaahahTlc de aşırı pintiler varya o geldi aklıma
Yaaa,pışşık,hiçte bileBen bilmem ama beni sevdiğini biliyorum dürüstlük oyununda söyledi bana yaaa
Aynen pisler sifonu mok yapmadikca kullanmayan vardıOnlar ne öyle ya
InanmiyomusunYaaa,pışşık,hiçte bile