- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde coook güzellik bizde temizlik sende para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyle
Ben aklına getireyim
Düğünlerde çalınan top 5 te roman şarkılarından ilkisi buKiz Allah seni ne etmeye nerden buldun bunu
Gecti artik al herufden parasini parkeyi de yapBir şarkılar paylaşılmış millet eğlenmiş bizim ev gam yüklü parkeci gelmedi
Kalanını sabah ona yaptırdım benim yaptığımı beğenmemiş al bakalım bir de snei görelim dedim yaotiGecti artik al herufden parasini parkeyi de yap
Dün dedim en az 20 gram istiyorum ederi o miymus çalışmanın diğer gece tarifesi dedimGecti artik al herufden parasini parkeyi de yap
Ben de severim oynamayi her dugunde esimle karsilikli oynarizGeçen gittiğim düğünde gobecik attım bunda
Guzel yapti mi bariKalanını sabah ona yaptırdım benim yaptığımı beğenmemiş al bakalım bir de snei görelim dedim yaoti
Şimdi geldim
Hoşgeldin canımŞimdi geldim
Hayırlı olsun yeni kategori
Hoşbuldum canımcımHoşgeldin canım
Hosgeldin katilacakmisin ☺Şimdi geldim
Hayırlı olsun yeni kategori
Benim eşim sevmiyor oynamayı ben çok oynarimda oynamayı bildiğimden değil amaBen de severim oynamayi her dugunde esimle karsilikli oynariz
Guzel yapti mi bari
yarışmaya duymuyorduNevreste mamalar nezaman
Bu kategori benim için çok zor canım, baştan sona masa hazırlamak zor geldi, bilemedimHosgeldin katilacakmisin ☺
Böyle soyluyon diye yapmıyo işte dediklerini yumurtayı bile sen kirinca bi başka güzel diyeceksin adamaBenim eşim sevmiyor oynamayı ben çok oynarimda oynamayı bildiğimden değil ama
Ben kadar yapamaz o ben daha beceriligim
Tamam patron izinden gideceğimBöyle soyluyon diye yapmıyo işte dediklerini yumurtayı bile sen kirinca bi başka güzel diyeceksin adama
Burdan çok umudum yok ben kurstan gelene kadar pazartesi tarifler gideryarışmaya duymuyordu