- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.629
Aman tarif ge yapamazsan sofraya koyarsınBurdan çok umudum yok ben kurstan gelene kadar pazartesi tarifler gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman tarif ge yapamazsan sofraya koyarsınBurdan çok umudum yok ben kurstan gelene kadar pazartesi tarifler gider
Bak bakalim bizde daha bilmiyoruz çoğumuz için ilkBu kategori benim için çok zor canım, baştan sona masa hazırlamak zor geldi, bilemedim
Eskilerden 1-2 örnek bakayım gözüm keserse bende katılırım.
Aranızda olmayı seviyorum
Geldim
Sen benden saniye kadar hızlı çıktinGeldim
Yani onu unutmuşum bak en son yapıp herkesin menüsünden masaya 1 çeşit koyacam tamamdır benim soframda içli köfte yaprak sarma mantı kebap olur hepAman tarif ge yapamazsan sofraya koyarsın
Niye ki ? Daha hiç bir yere bakamadimSen benden saniye kadar hızlı çıktin
İnşallah bakalım şanslı kişi kim olacakYeni kategori hayırlı olsun hamaratgiller
Iyiler ellerinden opuyorlar beni hiç yalniz birakmiyolar sagolsunlarCanfeb kilolar noldu kilolar
Börek sobiyet dokmayi unutmaYani onu unutmuşum bak en son yapıp herkesin menüsünden masaya 1 çeşit koyacam tamamdır benim soframda içli köfte yaprak sarma mantı kebap olur hep
Sen tarifleri söyle ben sana ayırtayımBurdan çok umudum yok ben kurstan gelene kadar pazartesi tarifler gider
Ohhh iyi iyi :))Iyiler ellerinden opuyorlar beni hiç yalniz birakmiyolar sagolsunlar
Bakalım ,heyecan başlasınİnşallah bakalım şanslı kişi kim olacak
Takipte kal çekirge benim herif ütü bile yapıyo Menemen i çok güzel yaptığını dusundurdugum için ay sen yapsanda yesek derim havalı havalı girer mutfağaTamam patron izinden gideceğim
Hahaha aynen benim taktik:)Takipte kal çekirge benim herif ütü bile yapıyo Menemen i çok güzel yaptığını dusundurdugum için ay sen yapsanda yesek derim havalı havalı girer mutfağa
Ay baklavayi yazmamismiyim haftada 1 tepsi yaparımBörek sobiyet dokmayi unutma
Kabul etmez cadi editorumuzSen tarifleri söyle ben sana ayırtayım