- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
geçen sene 4 çeşit mişsofra derken 1 çeşit mi çeşit çeşit mi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen sene 4 çeşit mişsofra derken 1 çeşit mi çeşit çeşit mi:))
Çorba, ana yemek ve tatlısofra derken 1 çeşit mi çeşit çeşit mi:))
Hey maşşallah :))) ozaman ben bir tarhana makarna salata birdeeee kolay tatlı ne var gı:)geçen sene 4 çeşit miş
Ben sana hatırlatırım kendimi bebeğaam sen iste yeterki(oylama zamanı) .sen yine unutma beni kız yaz bi köşeye benim gibi peri unutulurmuBen bilmiyorum, onuda sen bul profilde bebişte gitmiş nick hiç aklımda tutamam öbüründede ME den cikariyordum bu hic aklima gelmez
Biri nick mi değiştirmişBen sana hatırlatırım kendimi bebeğaam sen iste yeterki(oylama zamanı) .sen yine unutma beni kız yaz bi köşeye benim gibi peri unutulurmu
Bitanem benim kızım hic durmuyo ki hep kucak istiyo iki tabak yemeği zor yapıyorumdebriyajgazfren kuzu katıl sende
Bendeniz × ME118Biri nick mi değiştirmiş
Me yazılınca anladımmmBendeniz × ME118
Oyy yer onu teyzesi öp benim için,tamam kuzucum benim ,seviliyorsun sohbete falan gelBitanem benim kızım hic durmuyo ki hep kucak istiyo iki tabak yemeği zor yapıyorum
Vaktim oldukça takip etcem topigi insaAllah
Me yazılınca anladımmm
Henüz alınmadı yemekler kuzum pazartesi alınacak bakalım bekliyoruz merakla heyecanlaEeeee şimdi kimler katılıyor ne yemek yapıyor çıtayı yükseltmeyin:)) tatlı olarak el açması baklava yapın yeterli
Hadi bakalım hayırlısıHenüz alınmadı yemekler kuzum pazartesi alınacak bakalım bekliyoruz merakla heyecanla
Aynen canımHadi bakalım hayırlısı
canım benim yaaaCanlar beni de unutmamış
Yalniz ben bu yarışmadan birşey anlamadım
Kirnizi pabic
zati cok degisik bi yemek var aklimda kimsenin aklina gelmez diye dusunuyorum
bende tam onları yapacaktımBencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğim
BirTutamMutluluk20Kim olacak kankisi Tenceresiz kaldim anne
KankayiZzzzzYa bunu nasıl düşünemedim
ben bizim oralardan yapayimmi
Ama biz sizin oralardan tarif öğrenmek istiyoruz
hiiiihhhjjğ akılsız dediAna yemek hayatta akliniza gelmez bence
ona göre tabak çanak ayarlayacak pisti olmamak için@Prenstuq katilacak misin canim?
Dogru o aklima gelmemistiben bizim oralardan yapayimmi
hiiiihhhjjğ akılsız dedi
ona göre tabak çanak ayarlayacak pisti olmamak için
hemde coook güzellik bizde temizlik sende para bizde şöhret bizde sizde ne var haydi söyleKiskaniler bizi kanka
Ben aklına getireyimDogru o aklima gelmemisti