- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)İki yaş büyük benden:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)İki yaş büyük benden:)
He o zmn sizin olay da normal :) bizimki hala aynı olan bana olmuş bakıyorum da fotolara :)Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)
Eşimde öyle diyor olan bana oluyor diye:)He o zmn sizin olay da normal :) bizimki hala aynı olan bana olmuş bakıyorum da fotolara :)
Doğru söyle senden cekiyor muEşimde öyle diyor olan bana oluyor diye:)
Yok canım bizim genetik geç yaşlanıyoruz.Onlarda tam tersi erken çöküyorlar:)Doğru söyle senden cekiyor mu
Bizde de tam tersi biliyor musun eşimin ailesi masallah hep uzun yaşar . Benimkiler erkenden gitmiş hep.Yok canım bizim genetik geç yaşlanıyoruz.Onlarda tam tersi erken çöküyorlar:)
Orası değişik canım erken yaşlanıyorlar ama uzun yaşıyorlar:)Babaannesi 1 ay önce 100 yaşında öldü.Anneannesi 100 yaşında hala yaşıyor.Bizde 75-80 i geçen yok:)Bizde de tam tersi biliyor musun eşimin ailesi masallah hep uzun yaşar . Benimkiler erkenden gitmiş hep.
Maşallah ya :) hiç düşünemiyorum o kadar yaşayacağımı :)Orası değişik canım erken yaşlanıyorlar ama uzun yaşıyorlar:)Babaannesi 1 ay önce 100 yaşında öldü.Anneannesi 100 yaşında hala yaşıyor.Bizde 75-80 i geçen yok:)
Ben de öyle çabuk giderim diye düşünüyorum:)İçim geçmiş ve çürük:)Maşallah ya :) hiç düşünemiyorum o kadar yaşayacağımı :)
Aynı aynı bende öyleBen de öyle çabuk giderim diye düşünüyorum:)İçim geçmiş ve çürük:)
Çocuklarım benden çıksın,yollarını bulsun gerisi mühim değil:)Aynı aynı bende öyle
Aminnn inşaallah benimde duam o canım.Çocuklarım benden çıksın,yollarını bulsun gerisi mühim değil:)
İyi geceler canımşuraya bir öpücük koyup kaçıyorum iyi geceler canısılar
Hakkımızda hayırlısıAminnn inşaallah benimde duam o canım.
İyi gecelerşuraya bir öpücük koyup kaçıyorum iyi geceler canısılar
Amin canım ben yatayım sabah erken kalkicam Allah rahatlık versin iyi geceler canım.Hersey gönlünce olsun inşallahHakkımızda hayırlısı
Hayırlı geceler bende çıkıyorumAllah rahatlık versinAmin canım ben yatayım sabah erken kalkicam Allah rahatlık versin iyi geceler canım.Hersey gönlünce olsun inşallah
Makarna deyip geçmeMakarna yaparız kız üzülme
Ah su icimdeki yahşi cazibeAynen cazibene dayanamıyorum