Amin inşallah ablacım tabiki en önemlisi sağlıklı olmasıÇol teşekkürler kuzum sağol hep berabercene inşallah
Hayırlısı olsun kuzum sağlucakla gelsinde en önrmliside o zaten hayırlı evlat olsun yeter ki.
Şımarayım şimdi demi kuzucum çok sağol varol
evet farklı satıcılara bakıyorum. dediğin gibi daha uygun fiyatlara buldum iyi oldu.Her sipariş için 1 iade zaten,foto çekmen yeterli sebebini yazarak oda.
Çine kargo parası iflas ettirir adamı yani
Bir ürünü beğendiysen direk alma başka satıcılardan da bak aynı ürünü farklı fiatlar çıkıyor ona dikkat et.
İnşallah nevoşcum görürüz o günleride ne kadar harika olur varya
Güzel geçsin hamileliğinde sıkıntısız olsun kuzumAmin inşallah ablacım tabiki en önemlisi sağlıklı olması
Üstüne vergiyi ilave edince ona dikkat etmek lazım birde,kıyafetler pahalı birdeevet farklı satıcılara bakıyorum. dediğin gibi daha uygun fiyatlara buldum iyi oldu.
vergi yüksek olmasına rağmen fiyatlar buraya göre bayağı uygun oldu. mesela benim evde silikon servis setleri var. ama 20 cm lik kaşığa ihtiyaç duydum. trendyolda 1, 2 li var. ama fiyatlar çok yüksek. burada yarı fiyata temudan aldım.
yok vergili haliyle bile uygun oldu. kıyafete pek güvenemiyorum. o nedenle almayı düşünmüyorum.Güzel geçsin hamileliğinde sıkıntısız olsun kuzum
Üstüne vergiyi ilave edince ona dikkat etmek lazım birde,kıyafetler pahalı birde
Kıyafete gerek yok bencede çoğu kumaş polyester çünkü.yok vergili haliyle bile uygun oldu. kıyafete pek güvenemiyorum. o nedenle almayı düşünmüyorum.
Vuuuuu çok havalıÖyledir kuzu büyük ihtimal, iki defa sofra kuruldu
Ee bir kere çay saati yaptık yakın zamanda simdide iftar sofrası kurduk ya kuzuVuuuuu çok havalıama niye iki sofra kurdun kızzz
Ama sofraya göre el açması bile çok kolay sayılırEe bir kere çay saati yaptık yakın zamanda simdide iftar sofrası kurduk ya kuzubunlar çok ugrastiriciydi tabi bu yüzden simdide el açması borek falan olmaz herhalde diye düşünüyorum beybi
Yumurta tarifleri ile kahvaltı sofrasıÖyledir kuzu büyük ihtimal, iki defa sofra kuruldu
Çok teşekkür ederiz canımHerkese hayırlı günler hayırlı bayramlar canlar
Biraz geç kaldım yoğunluktanSevdiklerinizle beraber daha nice bayramlarımız olsun
Oylarımıda kullandım herkesin emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel sofralar biraz zorladı ama kazanana şimdiden hayırlı olsun tebrikler
Bu akşam mı açılacak yeni konuaksama hazirlik
Masallah Zano'm, evetBu akşam mı açılacak yeni konu
Hiç bilmiyordum vallaMasallah Zano'm, evet
Teyzesine haber versin diye saldımHiç bilmiyordum vallaSenin kurdu buralarda görünce şaşırdım
Arkadaşlar merhaba
Bu akşam 20.00-21.00 saatleri arasında yeni kategorimizin konusu açılacaktır.Bilginiz olsun
Katılmak isteyenleri bekliyorum
Jenna16
FusRam
RedGirl
gelengiden
yasminsay
Kukrim
C A N O
JOYz
deynepnaz
Margaret Hale
Eslinna
Oriana
ASSOSyal
Nane Limon Kabugu
sedagaziantep27
ordinary
pearlshine
Hksu
Dahliadivin
WunderLost
yenGEnC
espressoc
Jou
Minnosprenses
Orenda
Paloma_
labellevie
HAbibte
alsem
Bal0ncuk
HanimKelesimiGetir
Bibibella
N e v r i y e
Bayan Hardal
Evva
Oydar
evlaefe
_CaNanSu_
Bllossom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?