Ben gezemiyorum, çok gelen oluyor bize Evden az çıkıyoruz telefon üstüne telefon geliyor Önceden kv için gelen çok oluyordu. Şimdi kuzenler, yeğenler büyüdü, evlendi,el öpmeye geliyorlar. Yarın biz de çıkacağız ama, gelen olursa da yapacak birşey yok.
Ben evde yoktum, kızlar evde kaldı. Bugün doğum günleriydi. Arkadaşları pasta almış gelmiş. Ben Bayram sonu yaparız diyordum. Onları da yeni, eşim bıraktı.
Yani evde misafir vardı ama ben yoktum yakında geldim
Ben evde yoktum, kızlar evde kaldı. Bugün doğum günleriydi. Arkadaşları pasta almış gelmiş. Ben Bayram sonu yaparız diyordum. Onlarda yeni eşim bıraktı.
Ben evde yoktum, kızlar evde kaldı. Bugün doğum günleriydi. Arkadaşları pasta almış gelmiş. Ben Bayram sonu yaparız diyordum. Onlarda yeni eşim bıraktı.
Mutlu yillaaarrrrrrrr nevoooosssssss Ballişkolari çok öpüyorum inş yeni yaşlarında istedikleri universitede ve bölümde olurlar her şey gönüllerince olsun, iyi ki doğmuş minnoşlar
Mutlu yillaaarrrrrrrr nevoooosssssss Ballişkolari çok öpüyorum inş yeni yaşlarında istedikleri universitede ve bölümde olurlar her şey gönüllerince olsun, iyi ki doğmuş minnoşlar