Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şükür kuzucum iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyor🥰🍒🫶 bebiskoyu ne zaman söyleyeceksiniz 🤲💕🌸
Allah iyilik versin sosyalim 🤲 :KK74: :KK36: Çok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor :dua::KK37:

Allah iyilik versin sosyalim 🤲 :KK74: :KK36: Çok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor :dua::KK37:
Yaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmm💕🌸🤲🥰🍒🍒🍒🍒🍒 çok sevindim canım merviskocum 🥳💃:nazar::nazar::nazar: rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🍒🍒🍒 senin gibi güzel bir prenses geliyor desene🫶 ayy tüm aileye daha güzel bir bayram hediyesi düşünemiyorum 🤲 rabbim sağlıkla kavustursun inş kuzucuumm,her şey hep yolunda olsun inş :nazar::emir_bebek:🍒😘

Yaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmm💕🌸🤲🥰🍒🍒🍒🍒🍒 çok sevindim canım merviskocum 🥳💃:nazar::nazar::nazar: rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🍒🍒🍒 senin gibi güzel bir prenses geliyor desene🫶 ayy tüm aileye daha güzel bir bayram hediyesi düşünemiyorum 🤲 rabbim sağlıkla kavustursun inş kuzucuumm,her şey hep yolunda olsun inş :nazar::emir_bebek:🍒😘
Allah razı olsun canım sosyalim ❤️😍😘🍒 Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın ❤️😘🫂🫂🤲🤲🤲❤️❤️

Allah razı olsun canım sosyalim ❤️😍😘🍒 Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın ❤️😘🫂🫂🤲🤲🤲❤️❤️
Yaa seni de yirimmm pamuk kalpli kuzummm benim yaaa🤲🥰🍒🍒🍒 Allah razı olsun bitanem💕🌸 pamuk prensesim şans uğur mutluluk huzur getirsin inş yuvasina🤲🐣🫶🥰🍒🍒😘

Back
X