- 28 Ekim 2022
- 7.901
- 21.243
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu soracaktım ben de ,ne kadar kaldı?Dün bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı sadece sonra kaldıracam.
Nisan sonu mayıs ilk hsftası gibi doğum olacak,33 hafta oldu.Onu soracaktım ben de ,ne kadar kaldı?![]()
Oy maşallah, az kalmış,sağlıkla gelsinNisan sonu mayıs ilk hsftası gibi doğum olacak,33 hafta oldu.
İnşallah şekercim çok sağolOy maşallah, az kalmış,sağlıkla gelsin![]()
Sen de sağol şekerciğimİnşallah şekercim çok sağol
Yaaaa ne güzel, maşallah gül goncamDün bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı sadece sonra kaldıracam.
Çok tatlısın kız senOrdiicann bence şaka yapıyorsunn hani bayrama geliyor ya Nisan 1 :=)) önden mi şaka yapmak istedin şakacııı :)
Çok sağol çicemm sağlıkla gelsin dünyaya inşallahYaaaa ne güzel, maşallah gül goncamdaha dün gibi hamilelik haberini vermen,sağlıkla kavuşun inş bebiskoyla
![]()
Sağlıkla mutlulukla gül goncamÇok sağol çicemm sağlıkla gelsin dünyaya inşallah![]()
![]()
Çok saol çicemSağlıkla mutlulukla gül goncam![]()
Bilmukabele cancağzımÇok tatlısın kız sen![]()
Sanırsın işkence ediyorlar
Bende öyle ne videolar var böyleAblacım bu kediler çok komik yaaaçok gülüyorum böyle videolara
![]()
Yaa ablamBende öyle ne videolar var böyle
Ayy yok keşke olsa bende derken youtube videoları diyecektim,dün zaten pisinin tekine mama verdim severken tırnağını geçirdi hain domdom parmaktan yedim darbeyiYaa ablamsende kedi mi var yoksam
![]()
Şşşşştt sus aramızda, benden duymuş olmayınyaaa kaldı geriye makarnalar :)))) mesajları okduumda valla 1 ay nedense bana da 1 sene gibi geçtii![]()
Olabilir ablacımŞşşşştt sus aramızda, benden duymuş olmayın
Nedense erken yaptığım halde bana uzun gelmedi, bu aralar yoğundum ondan demek ki.