- 2 Mart 2023
- 2.248
- 7.610
- 88
- 45
Ama neden?Tatlımı çoktan yaptım. İlk defa denediğim bir tarifti, güzeldi tadı. Ana yemeğimi de yapacaktım bu aralar ama geçen günlerde aldığım kararla vazgeçtim.
Her şey için teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama neden?Tatlımı çoktan yaptım. İlk defa denediğim bir tarifti, güzeldi tadı. Ana yemeğimi de yapacaktım bu aralar ama geçen günlerde aldığım kararla vazgeçtim.
Ne oldu öyle veda etmiyoırsun demi buraya.Tatlımı çoktan yaptım. İlk defa denediğim bir tarifti, güzeldi tadı. Ana yemeğimi de yapacaktım bu aralar ama geçen günlerde aldığım kararla vazgeçtim.
Sağlıklı günlerde giysin inşallahDün bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı sadece sonra kaldıracam.
İnşallah çok teşekkürler sağolSağlıklı günlerde giysin inşallah![]()
GünoooooolarrrGünoooo.
Nasılsın ablacımGünoooooolarrr![]()
İyiyim kuzum sağol sen nasılsınNasılsın ablacım![]()
İyiyim çok şükür. Bursa’dayım, bir iki hafta kalacağım çocuklarla. Gezmeye devam.İyiyim kuzum sağol sen nasılsın![]()
Ne güzel ailenle berabersin keyfini çıkar hep beraberceneİyiyim çok şükür. Bursa’dayım, bir iki hafta kalacağım çocuklarla. Gezmeye devam.![]()
yaaa kaldı geriye makarnalar :)))) mesajları okduumda valla 1 ay nedense bana da 1 sene gibi geçtiiKurabik daha yeni yapılmış, yapılmaz o![]()
oyyyy sağlıkla gelsin inşallahh minnoş yavruuDün bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı sadece sonra kaldıracam.
Ordiicann bence şaka yapıyorsunn hani bayrama geliyor ya Nisan 1 :=)) önden mi şaka yapmak istedin şakacııı :)Tatlımı çoktan yaptım. İlk defa denediğim bir tarifti, güzeldi tadı. Ana yemeğimi de yapacaktım bu aralar ama geçen günlerde aldığım kararla vazgeçtim.
Çok teşekkürler sağoloyyyy sağlıkla gelsin inşallahh minnoş yavruu![]()