- 8 Aralık 2011
- 44.079
- 153.928
Bunlardan ikisi şuan bu topicte
Mağdurzedeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didoş sonra pişman olma çok güzel yemekler paylaşıyolar vuhuuuuuuuuuuuuuu
Mağdurzedeler
yemeği gerçekten beğendiyseniz verin ama arkadaş arkadaşa verdikten sonra yarışmanın ne anlamı var.yapar basit bir yemek arkadaş oylarıyla birinci olur.daha çok emek veren,yemeği daha güzel olan kişinin günahı ne.niye o kadar emek sarfediyor.yazık günah değil mi?sonra da herkes küsüp gidiyor.
:83::83::97:anlata bildim miKim acaba bunlar
:83::83::97:anlata bildimi
Haklısın canımÖzensiz katılma çabasındayız.Kendi adıma konuşuyorum
Mağdurzedeler
haklısın şekerim zaten şuan da çok aday yok ve en güzel lucininkiler görünüyo yeni adaylar gelsin değerlendiririz tabiki
Rahat ol bundan sonraHesaplama,ölçmeYanarım yanarım milim milim hesapladığım şeylere yanarım.
İyi bari:)
Ben de o marifetli elleri görmek istiyorum kızlarrrrrr paylaşımları merakla bekliyorum. emeğe saygıya sonuna kadar katılıyorum.
Rahat ol bundan sonraHesaplama,ölçme
Ahh huyum kurusun işte gözüme uyku girmez.:111:Zaten trafolar yandı elektrik de yok bir süre.
şampiyon belli sanırım keşke girmeyeydim benim öyle arkadaş grubum yokki ona göre oy verilecekse :)
açıkcası ben sunumu falan düzgün görüntüleyemedim şansım yüzde 0
canım tekrar eklesene eksik kalan resimler nevreste ye söyle o yapar
masam da yok :'( o gün ban yedim kaldı evet bugün akşam koycam inşallah bebeim ama yinede şans yok yemeğimi yeseler ama mımmmmm
Hayırlı geceler