- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 38
ilk konumuz geliyor![]()
cnmm oylamayı nasıl yapıyoruzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk konumuz geliyor![]()
cnmm oylamayı nasıl yapıyoruzzz
Oylama başlama tarihi : 28 Temmuz 2014
Oylama bitiş tarihi : 10 Ağustos 2014 / 23:00 Pazar
Oylama bu başlık altına anket açılmasıyla başlıyor,oylamanın başlama tarihi...
tşk cnm, hadi bakalımmm başarılar tüm yarışmacı arkadaşlarıma bnm oyummm luciyeeeeeee![]()
tşk cnm, hadi bakalımmm başarılar tüm yarışmacı arkadaşlarıma bnm oyummm luciyeeeeeee![]()
bnm ki tamamen duygusallll![]()
nevosum yarismaya katilmak icin tek tek resim cekilmesi gerekiyor ben okadar sabirli degilim
birde ben öyle her resmi begenmempimpirikliyim yani
![]()
bnm ki tamamen duygusallll![]()
Yemeği gerçekten beğendiyseniz verin ama arkadaş arkadaşa verdikten sonra yarışmanın ne anlamı var.Yapar basit bir yemek arkadaş oylarıyla birinci olur.Daha çok emek veren,yemeği daha güzel olan kişinin günahı ne.Niye o kadar emek sarfediyor.Yazık günah değil mi?Sonra da herkes küsüp gidiyor.
Efser bu mesajı begendiOyların arkadaşa değil emeğe verilmesi taraftarıyım
Sonra dediğin gibi emek verip karşılığını alamayanlar küsüp gidiyor![]()
Yemeği gerçekten beğendiyseniz verin ama arkadaş arkadaşa verdikten sonra yarışmanın ne anlamı var.Yapar basit bir yemek arkadaş oylarıyla birinci olur.Daha çok emek veren,yemeği daha güzel olan kişinin günahı ne.Niye o kadar emek sarfediyor.Yazık günah değil mi?Sonra da herkes küsüp gidiyor.
Oyların arkadaşa değil emeğe verilmesi taraftarıyım
Sonra dediğin gibi emek verip karşılığını alamayanlar küsüp gidiyor![]()
Evet canım çok böyle arkadaşımız.Çok da haklılar.Sen bir sürü eziyet çek,emek ver sonra oylar arkadaşlar arasında dönüp dursun.Hak yiyorlar.Çok yazık.
Canım sadece 1 olmak önemli değil 2. 3. olmak bile zor oluyor..:26aha kolay tarifler öne geçebiliyor.:44:Buda çok üzücü
![]()
Canım sadece 1 olmak önemli değil 2. 3. olmak bile zor oluyor..:26aha kolay tarifler öne geçebiliyor.:44:Buda çok üzücü
![]()
Haklısın canımEvet maalesef öyle.Bu mübarek günde elleri gidiyorsa öyle oylasınlar.Beş altı kişi sırf bu yüzden yarışmaya katılmıyor.Kalite de düştü zaten özen anlamında.
![]()
İşte bu yüzden katılmaya cekinen çok insan var diye düşünüyorum :44: