Aslında isterdim de yalnız yaşıyorum bu yıl kalabalık aile yemekleri, Ramazan iftarından ziyade tek tabaklık pratik akşam yemeğiyle idare ediyorum belki hafta sonu bir menü hazırlar, foto çekip yükleyebilirsem olabilir:44:Hayırlı Ramazanlar sizde katılmayı düşünür müsünüz?
Aslında isterdim de yalnız yaşıyorum bu yıl kalabalık aile yemekleri, Ramazan iftarından ziyade tek tabaklık pratik akşam yemeğiyle idare ediyorum belki hafta sonu bir menü hazırlar, foto çekip yükleyebilirsem olabilir:44:
Yok canım ya nerde öyle özel sofralarBen gurbetteyim yaşadığım şehirde akraba,eş, dost yok Klasik 5 kişilik çekirdek aile sofrası
Ancak o sofra ile katılabilirimOda çok süslü olmaz
Huzur,mutluluk olsun klasik Türk sofrasına razıyızGüzel sohbetler,ortak hazırlanan tatlı yemekler daha ne olsun
Tamam seni dinlenmeye bırakıyoruzBundan sonraki kategoride bekliyoruz
O sofralari daha çok seviyorum ben.Daha sicak oluyor.Süslü sofralarda yemek dökülmesin diye uğraş dur.Bizimkine dökülse de siliveriyoruz gidiyor.Söyle salatayi bandira bandira yiyemedikten sonra neyleyim o sofrayi.
Ben ortam yapim katilacagim Nevoş.
Tamamen katılıyorum
Tamam ama ortadan kaybolma sürekli buralarda ol
Nevreste fotolari cekip ayrintilari falan yazip buraya eklicez dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben katılmak istiyorum :) hep isterdim ama fırsatım olmamıştı ama tam anlamadım tam bir iftar menüsü olacak değil mi?
Merhaba hoşgeldiniz
Evet masa,sofra sunumu olacakAma masada bulunan herşeyin tarifini eklemek zorunda değilsiniz.1 tanesi yeterli olur
bende anlamadım nevroşiftar masası kurucaz oradaki tek bir yemeğin tarifini yazıcaz sofranın resmını mı eklıycez :44::44:
Evet canım aynen öyle
Ana yemek veya tatlının tarifi olabilir..
Geçen yıl Ramazan Sofrası Yemek Yarışması 1.sinin masası
kim bu gerçekten haketmiş çok güzel görünüyor sofra çok şık
anladım canım
Egunl'ın canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639196 Ama geçen yıl genel olarak tüm tarifler eklenmişti
Bu yıl tek tarif isteniyor.
Buda Ausencia'nın sofrası
Buda E_M_A'nın Belki fikir olur
of acıktım be
en güzeli egunalın olmuş inşallah katılırım bende
İnşaallah bekliyoruz
sahi aus tan haber aldın mı hiç yaaa :44::44: