- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ben ne zorluklara katlanıyorum bir bilsen.Evde hiç kimse destek değil.Katılma yeter artık diyorlar.Benim yedi veya sekizinci katılışım.Hemen pes etme.Ben napim baksana bana.![]()
İnşallah zaman uzun müsait olursam bir akşam yemeğini sergileyeceğim![]()
yok canım pess etmemm :))))) buna da katılacamm da ne zaman misafir gelirse artık :)
Bekliyoruz hanımlar
Pro kartlarınız hayırlı olsun![]()
bütün menü mü olcak yani
Bekliyoruz hanımlar
Pro kartlarınız hayırlı olsun![]()
Yok canım bütün menünün tarifini vermek zorunda değilsin
Ramazan sofrasının tamamının resmini çekerek sadece ana yemeğin veya tatlının tarifini vereceksiniz..![]()
teşekkürr ederimm canım bu sureklımı durucakk tam olarak ne ıse yarıyo bılmıyorum kusura bakmayın :)
Sağolun, ben 2 güne dahil olurum :) Eşim gidecek çünkü 2 ay, bende o sürede ana yemek tatlı uğraşmam. ekmek arası iyidir![]()
Rica ederimokudummm teşekkürler tekrardann güzelmiş :)
Onlar için birşey yokpeki halihazırda pro olanlar![]()
Hayırlı Ramazanlar sizde katılmayı düşünür müsünüz?Hayırlı olsun yeni kategori güzelmiş
Herkese hayırlı Ramazanlar![]()
Hepinize hayırlı ramazanlar olsun
Katılan herkese bol şanslar diliyorum..
Senden iyi ramazan sofrasi çıkar.![]()
Katılımlar başlasın katılımın durumuna göre bende bir sofra hazırlarım
Ben sizin iftar sofrasını çok merak ediyorumKalabalık,sıcacık ailenizin birlikte hazırladığı iftar sofrasını
![]()
Katilimi bekleme bence mahrum birakma bizi.Bizde süslü sofralar yoktur.Klasik Türk aile sofrasi.Yarisma için masa hazırlamak zor gözüm almaz.Başka kategoriye artik.
![]()