Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım kolay değil alışmak:KK5:Eşinin işi dolayısıylamı ordasınız:26:
Çok meraklı oldum:KK17:

Esimle evlenince o gelmişti İst.a annemi bırakmam demiştim, onun ailesi hep burda:KK31:
Sonra annem vefat edince bir de maddi sorunlar vardı babası gelin demiş öyle geldik:KK5:

Esimle evlenince o gelmişti İst.a annemi bırakmam demiştim, onun ailesi hep burda:KK31:
Sonra annem vefat edince bir de maddi sorunlar vardı babası gelin demiş öyle geldik:KK5:

:KK19:Hayırlısı olsun canım,sağlık olsun:KK19:
Aileden uzakta yaşamak zor:KK14:
Bak ben evlendiğimden beri dışardayım:KK14:Ne kadar zor bir bayram geçirdim anlatamam:KK5:Hasta bir babam var:KK5:Sürekli ne zaman geleceksiniz diyor kendiside gelemiyor:KK31:

:KK19:Hayırlısı olsun canım,sağlık olsun:KK19:
Aileden uzakta yaşamak zor:KK14:
Bak ben evlendiğimden beri dışardayım:KK14:Ne kadar zor bir bayram geçirdim anlatamam:KK5:Hasta bir babam var:KK5:Sürekli ne zaman geleceksiniz diyor kendiside gelemiyor:KK31:

Evet canım zor:KK5:Çok geçmiş olsun canım, ağır mı hastalığı:26:
Rabbim acil şialar versin canım babacığına.(amin)

Evet canım zor:KK5:Çok geçmiş olsun canım, ağır mı hastalığı:26:
Rabbim acil şialar versin canım babacığına.(amin)

Canım babam 3.5 yıl önce grip sonrası bir virüs bulaştı.Yatağa bağlandı ilk yıllar kıpırdayamıyordu.Evde özel fizik tedavisi yapıldı ciddi bakım gerekiyor:KK31:Şimdi yürüteçle günde 2-3 kez odasına odasından oturma odasına gidebiliyor.Yemeğini kendi yiyebiliyor.:KK14:Ama o kadar ihtiyaçlarını karşılayamıyor:KK14:
Annem ve kız kardeşim birlikte bakıyorlar:KK31:
Sağol canım rabbim kimseye vermesin çok zor:KK50:

Canım babam 3.5 yıl önce grip sonrası bir virüs bulaştı.Yatağa bağlandı ilk yıllar kıpırdayamıyordu.Evde özel fizik tedavisi yapıldı ciddi bakım gerekiyor:KK31:Şimdi yürüteçle günde 2-3 kez odasına odasından oturma odasına gidebiliyor.Yemeğini kendi yiyebiliyor.:KK14:Ama o kadar ihtiyaçlarını karşılayamıyor:KK14:
Annem ve kız kardeşim birlikte bakıyorlar:KK31:
Sağol canım rabbim kimseye vermesin çok zor:KK50:
Canım benim İnşaAllah daha da iyi olur, en kısa zamanda sağlığına kavuşup ayağa kalkar İnşaAllah
Amin.
Evet çok kıymetli:KK19:Yine vermezlerse :KK5::KK53::KK52:

Sabrını ölçüyorlar senin nevoşum:KK9:
Belki 6 dan 8 kuşa atlar:KK52::KK9:

Canım benim İnşaAllah daha da iyi olur, en kısa zamanda sağlığına kavuşup ayağa kalkar İnşaAllah
Amin.

Sabrını ölçüyorlar senin nevoşum:KK9:
Belki 6 dan 8 kuşa atlar:KK52::KK9:

Amin canım inşaallah:KK31:Ama bundan ötesi yok:KK14:Bekliyoruz ama yok:KK50:
Belkide:KK28::KK52:

Nevoşum ben çıkıyorum:KK55:
Kızlar dondurmacıya gitti peşlerinden gideyim yoklamaya:KK53:
Uslu duruyorlar mı bakayım:KK9:
Görüşüz canım:KK54::KK54:

X