Hep aynı kişiler mi alıyormuş, ne zaman almış yav.Birde şey deniyor.Hep aynı kişiler alıyor, yenilerin şansı yok
Eslinna bölüme geleli 1.5 yıl henüz olmadı ve fasulye olmak üzere
Sen tripcansın zatenSenin yerinede ben trip atıyorum nevosum merak etme sen
Nerden nereye NevoşBirde şey deniyor.Hep aynı kişiler alıyor, yenilerin şansı yok
Eslinna bölüme geleli 1.5 yıl henüz olmadı ve fasulye olmak üzere
Dışarıdan konuşmak kolay tabiHep aynı kişiler mi alıyormuş, ne zaman almış yav.
Belirli kişiler gerçekten tarif ve sunumla ilklerde oluyor ama 1.liği tek kişi göğüslüyor.
İlk 5-7 arasında hep aynı kişilerin olması gerçekten maharetli ve göz zevklerinin iyi olduğunu gösterir.
Madem hep aynı kişilerin aldığını düşünüyorlar, gelip yarışsınlar ve zorluğu görüp tekrar düşüncelerini bildirsinler.
Evet biliyorum nevos şükürSen tripcansın zaten
İlklerde olduğumuz doğrudur ama hep birinci değilizHep aynı kişiler mi alıyormuş, ne zaman almış yav.
Belirli kişiler gerçekten tarif ve sunumla ilklerde oluyor ama 1.liği tek kişi göğüslüyor.
İlk 5-7 arasında hep aynı kişilerin olması gerçekten maharetli ve göz zevklerinin iyi olduğunu gösterir.
Madem hep aynı kişilerin aldığını düşünüyorlar, gelip yarışsınlar ve zorluğu görüp tekrar düşüncelerini bildirsinler.
Bunu söyleyen kişiler oyları kendilerinin kullandığının farkındadır inşallah.Dışarıdan konuşmak kolay tabi
99 oy almıştın elticimİlklerde olduğumuz doğrudur ama hep birinci değiliz
Geçen iyi ayda sonlarda değil mişim gibi çek panpa
İyi ki geldinNerden nereye Nevoşkatılmaya cesaret edemezken şimdi fasulye olmak üzereyim
Ilklerde olduğumuz doğrudur havamız varİlklerde olduğumuz doğrudur ama hep birinci değiliz
Geçen iyi ayda sonlarda değil mişim gibi çek panpa
Tabi ki onu hiç unutmayalım99 oy almıştın elticim
İyi kiİyi ki geldin
Çok erken fasulye oldun, umarım bizi bırakmazsın
Büyük yıkım yasom sus susBunu söyleyen kişiler oyları kendilerinin kullandığının farkındadır inşallah.
İyi ki geldin
Çok erken fasulye oldun, umarım bizi bırakmazsın
İnşallah canımİyi kiYok Nevoş bırakmam nasip oldukça devam inşallah
Döveriz değil mi
Benim elimdeSopa köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?