- 11 Şubat 2022
- 3.733
- 8.682
- 108
Ben de yakın sayılırımEn yakın benim kocam da oradayken geleyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yakın sayılırımEn yakın benim kocam da oradayken geleyim![]()
Bende güvenmek istiyorumSana güveniyorum ha gayret![]()
Gel canım ama başka günEn yakın benim kocam da oradayken geleyim![]()
Benim de buzluğumda var ,sırf bu yemek için yazın yapıyorumGüya bizim buranınmış ben de yakın zamanda öğrendim. Bu yaz denedim. O sebeple buzluğa çoğunlukla köz patlıcan koydum![]()
Yaparsın, başarırsın seni gazlayayımBende güvenmek istiyorum![]()
Ellerine sağlık canımBenim de buzluğumda var ,sırf bu yemek için yazın yapıyorum![]()
Senin de ellerine sağlık canım benimEllerine sağlık canım![]()
Evet gazla calisiyom ama bazı kişilere işlemiyor olabilir beybimYaparsın, başarırsın seni gazlayayım![]()
İşlemiyor kuşumEvet gazla calisiyom ama bazı kişilere işlemiyor olabilir beybim![]()
Bu sene çoğunluk Malatya da otelde kalıyor du yqza gelirim diyordum otele mühürlenmiş yangın sonrası yapilan denetimlerdeGel canım ama başka günSana kiraz yaprağı yapayım, ek olarak tabi,
![]()
Sağ ol canım benimSenin de ellerine sağlık canım benim![]()
Gelirsen haberim olsun canımBu sene çoğunluk Malatya da otelde kalıyor du yqza gelirim diyordum otele mühürlenmiş yangın sonrası yapilan denetimlerde
Yine de kısmet belli olmaz
Yok millet bahçesinde birşeyler demişti en son emniyetteki işte Yeşilyurt ilçesindekiymis yanlış hatırlamıyorsamGelirsen haberim olsun canım
Toki de mi çalışıyor :)
Bu da bir tuhaf olmuş şimdi baktım daİşlemiyor kuşum![]()
Millet bahçesi yeni yapılan büyük park olabilir.Benim ev oraya yakındı.İşte burası büyükşehir ya Yeşilyurt merkez ilçemiz:)Yok millet bahçesinde birşeyler demişti en son emniyetteki işte Yeşilyurt ilçesindekiymis yanlış hatırlamıyorsam
Evet orada çalışıyor tam olarak ne yaptığını bilmiyorum deprem sonrası ihale alıp yapamayınca bırakanlar olmuş birde fazla israf var denetlemeyi bırakırsak çok zarar ederiz diyorMillet bahçesi yeni yapılan büyük park olabilir.Benim ev oraya yakındı.İşte burası büyükşehir ya Yeşilyurt merkez ilçemiz:)
Bizim evde rezerv oldu bakalım nasıl olacak.
Allah kolaylık versin,buralar çok karışıkEvet orada çalışıyor tam olarak ne yaptığını bilmiyorum deprem sonrası ihale alıp yapamayınca bırakanlar olmuş birde fazla israf var denetlemeyi bırakırsak çok zarar ederiz diyor
Ben zararsızım4 kaldı sanki.Benden sonra
JOYz yapmaz inşallah, Oylamada hemen altımda olunca benimki çok sönük kalıyor
![]()
Çok yerde çalıştı ama gerçekten orada zorlanıyor tedarikçiler uc fiyatlardan satış yapıyormuşAllah kolaylık versin,buralar çok karışık![]()
Deme inanırızBen zararsızım![]()