Uğrayıp, birileriyle didisip gitti yine .Öyle kalmış aklımda
Senin herifin yok çoğu zaman yanında. Kızların desen büyük. Ha bir ara da kızım Uno oynayalım diye geldi oyun oynadık, meşguldüm bayağıBiz boş boş oturuyoruz zaten
O zaman sabahta beklersin
Yedek anahtar bendeydiAma baya geç kalktınKonu kilit kaldı dedim sana anahtarı bırak diye
Onun görümce benim kv kbGörümcesi gelmiş yine
Niye açmadın gızYedek anahtar bendeydi
Evet geç kalktım birde hemen bakmayı unuttumAma baya geç kalktınKonu kilit kaldı dedim sana anahtarı bırak diye
Ben güzel saydırıyorum ama
İyi yapmışsınEvet geç kalktım birde hemen bakmayı unuttumEşim bir şeyler almıştı. Onları yerleştirdim Sonra deynepnaz ın konu aklıma geldi
Kötü yazsam oturur ağlarım nevosO hep güzel yazıyor ben arada gömeyim
Karnıyarık ve sütlaç vermedi bana rüşvet olarak ,o yuzdenNiye açmadın gızDeyno ya inat mı yoksa
Kv kb yazınca da aklıma malum konu geliyorOnun görümce benim kv kb
Çok ayıp etmişKarnıyarık ve sütlaç vermedi bana rüşvet olarak ,o yuzden
Dede ile ninenin maceralarıKv kb yazınca da aklıma malum konu geliyor
Ama ben sadece burası ile uğraşmıyorum başka işlerimde oluyor.Senin herifin yok çoğu zaman yanında. Kızların desen büyük. Ha bir ara da kızım Uno oynayalım diye geldi oyun oynadık, meşguldüm bayağı
Bir ara telefonunu çaldırıp kapatayım diye geçirdim içimdenAma baya geç kalktınKonu kilit kaldı dedim sana anahtarı bırak diye
Cenabet konuKv kb yazınca da aklıma malum konu geliyor
Yok düşünülmiyordur bence çünkü çok büyük emeğiniz var hem tarif hazırlama, hem aşamaları çekme hem anlatma... Ama yemekteyiz konsepti yapılsa o illa eleştiri gerektirir yani doğası buOylamada bizim tariflere bakarken bunlar da düşünülüyor yani
Çok ayıp etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?