- 8 Haziran 2013
- 57.681
- 153.164
- 898
İyi bariİyi oluyor bayağı işi azalttım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bariİyi oluyor bayağı işi azalttım![]()
Geldi,geliyor derken bitiyor bile10 gün daha idare edeceğiz artık![]()
Aşko tek öğün yaptım ramazan boyunca, en geç 9 da yemeyi bıraktım. Sor hiç kilo verdin miBir kaç gece uyanıp, yemeden yattım ben de aşko,daha rahat geçiyor![]()
Ben de arada diğer günün yemeğine karar verdiysem akşamdan yapıyorumİyi oluyor bayağı işi azalttım![]()
Rabbim önümüzdeki yılı görmeyi nasip etsinGeldi,geliyor derken bitiyor bile![]()
Ne çabuk sona geldik. Günler çok hızlı geçiyorGeldi,geliyor derken bitiyor bile![]()
İnşallah faydası olmuştur askoAşko tek öğün yaptım ramazan boyunca, en geç 9 da yemeyi bıraktım. Sor hiç kilo verdin miAma vücut dinlenmiştir, yenilenmiştir diye umuyorum
Cidden çok rahat geçiyor.
En güzeliBen de arada diğer günün yemeğine karar verdiysem akşamdan yapıyorum![]()
İnşallah aşkomİnşallah faydası olmuştur askokilolar bize aşık, gitmezler kolay kolay
![]()
Öyle valla Zano'm,koşturuyor resmenNe çabuk sona geldik. Günler çok hızlı geçiyor
Çok şükür aşkom,nicelerine inşallahİnşallah aşkom
Tutamam diye korkuyordum, çok şükür rahat geçti![]()
Çok aminRabbim önümüzdeki yılı görmeyi nasip etsin![]()
![]()
Kolaylık oluyor, günler kısa yetisemiyor bazen insanEn güzeliEşim bu sıra gecede, birgün evde birgün işte oluyor. Geçen gecede mutfağı yaptım, bugün banyoyu
Cumaya bir şeyler bulurum artık
![]()
Amin aşkomÇok şükür aşkom,nicelerine inşallah![]()
Öyle canım yetişemiyorumKolaylık oluyor, günler kısa yetisemiyor bazen insan![]()
Çok daha huzurlu ve sağlıklı oluruz inşallah aşkomAmin aşkom
Seneye nerede ve nasıl olacağız bakalımHayat bize ne gösterecek
![]()
Amin aşkomÇok daha huzurlu ve sağlıklı oluruz inşallah aşkom![]()
JetgillerNe hızlı yazıyorsunuz yabir mesaj yazana kadar on mesaj kaçırmış oluyorum
![]()