- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Maşallah20-21 olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah20-21 olacağız
Burada da yağmurlu 9 derece.Günaydın
Hava bugün yağmurlu 9 derece ️
Önümüzdeki günlerde açıyor şükürBurada da yağmurlu 9 derece.
Günaydın
Hava bugün yağmurlu 9 derece ️
Ramazan bitmediAy bende diyorum yarışma niye başlamadı meğersem arefe gününe kadarmış aklima kalmis 25 mart diye
Günaydınnnn
Ayy bide dün yildönümumüzdü dedim şansıma belki iyi oy gelir diyede nerdeeeee bende o şansRamazan bitmedi
Hosgeldin brooSelamın hello sinsi faniler
Hoş gördüm faniHosgeldin broo
NasılsınHoş gördüm fani
Fiziğe başladım bende 3 hafta devam edecek,iyi gelir umarım,sen nasılsın çocuklar nasıllarNasılsın
Hayırdır ablacım fıtık için mi ? Geçmiş olsun inşallah fayda eder .çocuklar iyi şükür sınav haftası yoğun geçiyor:)Fiziğe başladım bende 3 hafta devam edecek,iyi gelir umarım,sen nasılsın çocuklar nasıllar
Evet 4 tane aslanlar gibim fıtık için gidiyorum,bir ara bacağıma kadar vurmuştu şimdi yok artık.Hayırdır ablacım fıtık için mi ? Geçmiş olsun inşallah fayda eder .çocuklar iyi şükür sınav haftası yoğun geçiyor:)
Kız biraz hasta 2 gündür evde iyileşti sayılır yarın başlayacak:)
İnşallah iyi gelir .ani hareketler gerçekten fıtığı kötü ediyor eşimin de belinde var bazen kitlenip kalıyor. Birde ağır işte de çalışmıyor yaniEvet 4 tane aslanlar gibim fıtık için gidiyorum,bir ara bacağıma kadar vurmuştu şimdi yok artık.
Çok sağol kuzum,faydası olsunda,yasaklar var ayakta kalma taşıma eğilme bükülme uzanma gibi gibi yani,nasıl olacak bunlar.
Çok geçm,şle rolsun kızınada havalarda artık tan hastalık havası dikkat etmek lazım.
Kitlenme fena adım atamıyorsun resmen,o batmalar filan kötü oluyor.İnşallah iyi gelir .ani hareketler gerçekten fıtığı kötü ediyor eşimin de belinde var bazen kitlenip kalıyor. Birde ağır işte de çalışmıyor yani
İnşallah egzersizlere fizik sonrasında devam edersen iyi gelir