- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Yoldan döndürme dur ,gelecek burdayizzzzzzGelip kesin bizi bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoldan döndürme dur ,gelecek burdayizzzzzzGelip kesin bizi bulur
TamamYoldan döndürme dur ,gelecek burdayizzzzzz
Sen bana selam verrr boşverr o bu şuyu ozledim kııazzzz nevooşşİyi akşamlar geçen selam verdim görmedin
Nasılsınız canım maşaallah bebiş bayağı büyümüşSen bana selam verrr boşverr o bu şuyu ozledim kııazzzz nevooşş
Iyiyizzz çok şükürrr canım benim büyüdük hareketler cıvil cıvıl geliyorum gelmekte olan diyor oğlanhayırlısıyla 13 hazirana doğumNasılsınız canım maşaallah bebiş bayağı büyümüş
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşaallahIyiyizzz çok şükürrr canım benim büyüdük hareketler cıvil cıvıl geliyorum gelmekte olan diyor oğlanhayırlısıyla 13 hazirana doğum
Amin insaallahh sen nasılsınMaşallah canım sağlıkla gelsin inşaallah
Bende iyiyim canım sağ olAmin insaallahh sen nasılsın
GünaydınGünaydın
Sabah rüyamda İstanbul da deprem oluyordu. Bunu mu gördüm acaba Geçmiş olsun Zenna’m Allah beterinden korusunDeprem oldu yine ama kaç şiddetinde oldu hala bilgi yok,çok gizli zaar
Amin Zano'm, 3.5 olmuş, ama uzun sürse sıkıntı yaratırdı cidden ,yüzeye yakın diye herhalde şiddetliydi. Hayrolsun inşallahSabah rüyamda İstanbul da deprem oluyordu. Bunu mu gördüm acaba Geçmiş olsun Zenna’m Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canımDeprem oldu yine ama kaç şiddetinde oldu hala bilgi yok,çok gizli zaar
Çok geçmişler olsun .Deprem oldu yine ama kaç şiddetinde oldu hala bilgi yok,çok gizli zaar
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunDeprem oldu yine ama kaç şiddetinde oldu hala bilgi yok,çok gizli zaar
Sağolasın aşkomGeçmiş olsun canım
Amiiin,sağol canımGeçmiş olsun Allah beterinden korusun
TesekkurlerÇok geçmişler olsun .
Gecemi oldu deprem orada.Tesekkurler