- 16 Ağustos 2010
- 293.057
- 602.948
- 43
O zaman yasak tabiŞerbetli tatlı yufka kullanmak yasaktı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yasak tabiŞerbetli tatlı yufka kullanmak yasaktı sanırım
Laz böreğine şerbet dökülüyor ve benimkinden lezzetli bence (Laz kızı konuştu).Muhallebili bir senin tarif birde laz böreği var galiba
Baklava ile revani birleşimi birşey oluyor çok da pratikOnu ben ne gördüm ne de duydum elticim. Yaptığında yeşillendir bizi.
Onu hiç yapmadım.Oğlum ilkokulda Karadeniz tanıtımı yapacaktı.Bizde bir yiyecek yapacaktık.Laz böreği düşündüm ama öğretmenimiz çocuklar onu yemez demişti.Bir tek orada fırsatım olmuştu.Cidden yapmaya değer miLaz böreğine şerbet dökülüyor ve benimkinden lezzetli bence (Laz kızı konuştu).
Onun irmiksizini yapıyor görümcem, gazete tatlısı diyordu sanırım.Baklava ile revani birleşimi birşey oluyor çok da pratik
Evet çok kolay ve lezzetliBaklava ile revani birleşimi birşey oluyor çok da pratik
Değer.Onu hiç yapmadım.Oğlum ilkokulda Karadeniz tanıtımı yapacaktı.Bizde bir yiyecek yapacaktık.Laz böreği düşündüm ama öğretmenimiz çocuklar onu yemez demişti.Bir tek orada fırsatım olmuştu.Cidden yapmaya değer mi
O farklı elticim hatta gazete baklavası bence el açması çok güzel oluyor.Bu irmikli çok güzel oluyorOnun irmiksizini yapıyor görümcem, gazete tatlısı diyordu sanırım.
İrmiğe ceviz karıştırsak nasıl olur?
İlk yarışmam dı zalımlar kadayıfı kekime de az oy verdiler diO zaman yasak tabi
Tamam yazdım yapılacaklar listesineDeğer.
Olur ben koyuyorumOnun irmiksizini yapıyor görümcem, gazete tatlısı diyordu sanırım.
İrmiğe ceviz karıştırsak nasıl olur?
Ama Nane biraz adaletli olalım.Şimdi ilk gelen Nane ile şimdiki Nane aynı mıSen artık çok iyisinİlk yarışmam dı zalımlar kadayıfı kekime de az oy verdiler di
Benim her zamanki halim senin o zaman yaşadığın.İlk yarışmam dı zalımlar kadayıfı kekime de az oy verdiler di
Daha güzel olur.Olur ben koyuyorum
Gece loş ışıkta çekildiydi fotolar yine yapacağım o tarifi denk gelirseAma Nane biraz adaletli olalım.Şimdi ilk gelen Nane ile şimdiki Nane aynı mıSen artık çok iyisin
Ya oda çok güzel oluyor
Ya senin daha yeni fasulyeliğin bitti aynı şey miBenim her zamanki halim senin o zaman yaşadığın.
Artık ışıkta çekiyorsunGece loş ışıkta çekildiydi fotolar yine yapacağım o tarifi denk gelirse
Before:ordinary kosss birtanem hünkâr zamani
O sınava çalışıyor. Buralar sosyal medya yasak@ASSOSyal nerede ya? Yoksa Hünkar'a göz koyan o muydu?
Yeni mi, üzerinden 1 sene geçti elticim. Ama 1 senedir katılımım az oldu belli sebeplerden.Ya senin daha yeni fasulyeliğin bitti aynı şey mi