- 24 Eylül 2018
- 97.159
- 292.415
Hünkâr bize ulaşmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hünkâr bize ulaşmadı
Baklava ile pişeni biliyorum.Ama böyle hiç denemedimKadayıflı muhallebinin türevi elticim.
O laz böreğiBaklava ile pişeni biliyorum.Ama böyle hiç denemedim
Bilmediklerimi denemek isterim.
hünkara nolmuş?Hünkâr bize ulaşmadı
Geyik avına çıkmış.hünkara nolmuş?
Birazdan ulaşır diye umuyorumHünkâr bize ulaşmadı
Yok değil canım irmikli bir harç yapılıyor.Büzgülü baklava hamuru tepsiye konup üzerine sonradan dökülüp pişiriliyor.Pileli gibi...Antep'te bir arkadaşım çok yapardı.Bende denemiştim çok güzel oluyorO laz böreği
Bekliyoruz canımBirazdan ulaşır diye umuyorum
Bilsek Seda ,hiç belli değil, yolda kalmış diyorlar ,bekliyoruz bakalımhünkara nolmuş?
Bende merak ettimBilsek Seda ,hiç belli değil, yolda kalmış diyorlar ,bekliyoruz bakalım
Onu ben ne gördüm ne de duydum elticim. Yaptığında yeşillendir bizi.Yok değil canım irmikli bir harç yapılıyor.Büzgülü baklava hamuru tepsiye konup üzerine sonradan dökülüp pişiriliyor.Pileli gibi...Antep'te bir arkadaşım çok yapardı.Bende denemiştim çok güzel oluyor
Perde tatlısı olması lazım canım Çok güzel oluyor .Benim diyet bitsin olabilir...Onu ben ne gördüm ne de duydum elticim. Yaptığında yeşillendir bizi.
Tül perde tatlısıYok değil canım irmikli bir harç yapılıyor.Büzgülü baklava hamuru tepsiye konup üzerine sonradan dökülüp pişiriliyor.Pileli gibi...Antep'te bir arkadaşım çok yapardı.Bende denemiştim çok güzel oluyor
Evet ilk tatlı yarismama o tarifle katılacaktım uygun olmaz demiştinPerde tatlısı olması lazım canım Çok güzel oluyor .Benim diyet bitsin olabilir...
Çok güzel bir tatlıdır.Birde kadayıflı baklava var...Offff bu tatlı konusuna nereden geldikTül perde tatlısı
Hangi kategoriydi...Evet ilk tatlı yarismama o tarifle katılacaktım uygun olmaz demiştin
Onu gördüm ama tatmadım, ben muhallebili sandım.Perde tatlısı olması lazım canım Çok güzel oluyor .Benim diyet bitsin olabilir...
Şerbetli tatlı yufka kullanmak yasaktı sanırımHangi kategoriydi...
Muhallebili bir senin tarif birde laz böreği var galibaOnu gördüm ama tatmadım, ben muhallebili sandım.
Baklava yufkam var geçen yarışmadan kalan. Deneyeyim bir ara.