Aşkom fiyatlara bakmak lazım ona göre kendimizi ayarlayacağız. Zaten çok bir şey almayacağız. İdare etmemiz lazım bir süreYaaa ,hayırlı olsun aşkomçok duygusal bir durum bu ya gönlüne göre bulursun inşallah
Amin inşallah canımHayırlısı olsun Nevoşum
Borç bitmezyazık valla yaşamak geçmiş. Seni krediye, kredi kartına mahkum ediyorlar. Ölene kadar öde dur
Cumlemizden aşkomAşkom fiyatlara bakmak lazım ona göre kendimizi ayarlayacağız. Zaten çok bir şey almayacağız. İdare etmemiz lazım bir süre
Ama acil olanlar var
Sağ ol aşkom Allah razı olsun
Amin inşallah aşkomCumlemizden aşkomAllah yardim eder ,toparlanır,, huzurla yaşarsınız hep birlikte inşallah
Bugün sofra var mı
Açtım canım emeğine sağlıkBen yapıp bitirince yolladm en son onay bekliyordu.☺
ben de sinir oluyorumSayfanın yarısından fazlasını kaplayan ve asla kapanmayan reklam
Sen ne zaman yapıyorsunİyi alıştım hergün sofra gelmesine
Benim haftaya sınavlarım var. Boş kaldıkça ders çalışıyorum. Ondan belki sınav sonrası yaparımSen ne zaman yapıyorsun
Hadi yaaBenim haftaya sınavlarım var. Boş kaldıkça ders çalışıyorum. Ondan belki sınav sonrası yaparım
Yoksa önümüzdeki hafta düşünüyordum. Yine nasip bakalım. Belki yetişirHadi yaaNeyse derslerine odaklan. Daha çok var. Sınav sonrası rahat kafayla yaparsın
Ortak cinnetben de sinir oluyorum
Günaydın Zano'm, çiçeğimGünaydın pattis güzelim