- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 bine yeni bir ağız nakli yapmaları lazım abla.Günaydınlar hanımlar bomba haber vereyim eşimin dişi için dün kontrol oldu teeeeeeee 350 bin tele istediler bu akşam daha net belli olacak çene cerrahı görecek asıl.İmplant olacakmış dişler çekilcek dedi önce bakan dr.
Çok değil, bir kaç yıl önce bu fiyatlara ev alınıyorduGünaydınlar hanımlar bomba haber vereyim eşimin dişi için dün kontrol oldu teeeeeeee 350 bin tele istediler bu akşam daha net belli olacak çene cerrahı görecek asıl.İmplant olacakmış dişler çekilcek dedi önce bakan dr.
Hadi hayırlısı, şifa olsunHaziranda fiziğe gidecektim ya erken alındı boşluk olmuş 22 mart başlayacam bakalım sabah olacak.
Son çıkan teknoloji işte,üst fiat verdi,eve gelirken eşim diyor ki,şirket arabasını onlara versem anahtar teslim dedi gözümden yaşlar geldi gülmekten.350 bine yeni bir ağız nakli yapmaları lazım abla.
Aynen fiatlara baksana uçuyor resmen.Çok değil, bir kaç yıl önce bu fiyatlara ev alınıyordu
Sağol şekercim iy oldu erkene alınması.Hadi hayırlısı, şifa olsun
İnşallah biraz daha indirirler en azından. Sen de sağol şekerciğimSon çıkan teknoloji işte,üst fiat verdi,eve gelirken eşim diyor ki,şirket arabasını onlara versem anahtar teslim dedi gözümden yaşlar geldi gülmekten.
Aynen fiatlara baksana uçuyor resmen.
Akşam daha net belli olacak diğer seçenekleride öğrenecez artık.
Sağol şekercim iy oldu erkene alınması.
Pazarlık olacak mutlakada gene çok yüksek fşat çıkar,başka yerede bakacağız artık.İnşallah biraz daha indirirler en azından. Sen de sağol şekerciğim
Isiniz rast gitsinPazarlık olacak mutlakada gene çok yüksek fşat çıkar,başka yerede bakacağız artık.
Sen çağır biz geliriz sana ayıp ettin canım :) Bursa - İstanbul yakınnn :)))) Aramızda bir Osmangazi var :)Jenna anca etiket yapmak için var Ben yalnızım, o yuzden sofra falan hiç kurmuyorum canım :)
Geçmiş olsun ablacım her konudaGünaydınlar hanımlar bomba haber vereyim eşimin dişi için dün kontrol oldu teeeeeeee 350 bin tele istediler bu akşam daha net belli olacak çene cerrahı görecek asıl.İmplant olacakmış dişler çekilcek dedi önce bakan dr.
Sağ ol canımoo hanımlaar miis gibi iftar sofraları bu ay ha simdiden hepiizin eline saglık hanımlar Nevreste nasılsın komutanımmm
Tam yetkiliSen yetkili bir ablaya benziyorsun deyip darlamasınlar seni. Neyse zaten topikte benden başka banlanan da pek yok herhalde skskksks
Ne güzel işte topiğe ayrı bir renk katıyorum. GRİ DE BİR RENKTİR.Tam yetkili
Cidden bir sen varsın
Beklerim her zamanSen çağır biz geliriz sana ayıp ettin canım :) Bursa - İstanbul yakınnn :)))) Aramızda bir Osmangazi var :)
Orası öyleNe güzel işte topiğe ayrı bir renk katıyorum. GRİ DE BİR RENKTİR.
Çok sağol nevoşcumGeçmiş olsun ablacım her konuda