- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Şaşırmazım.Ben anlazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırmazım.Ben anlazım
Aldığı kalorilerin hakkını veriyorŞaşırmazım.
Evvvveeettt elticim. Zaten akıllı idi, şimdi zehir zehir. Margaret HaleAldığı kalorilerin hakkını veriyor
Ona ben de özellikle bakmıştım hahhahahhahahahhŞaşırmazım.
Bende ancak kendime nohuttan kurabiye yapayımEvvvveeettt elticim. Zaten akıllı idi, şimdi zehir zehir. Margaret Hale
Farkettim, izini bırakmışsın oraya.Ona ben de özellikle bakmıştım hahhahahhahahahh
Bol kalorili takıl elticim.Bende ancak kendime nohuttan kurabiye yapayım
Yok ya ben 1000 kaloriyi geçmiyorumBol kalorili takıl elticim.
Gerçi benim hâlâ aklımın almadığı şeyler var, bende mi gömsem?
Hahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdürFarkettim, izini bırakmışsın oraya.
Yes.Hahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdür
Bilseler sen ne ponçiksin
Sosyallerde bazen susarAz evvel ne kadar ponçik olduğunu kontrol ediyordum, şaşırdım. Arada ponçikliği bıraktığı oluyormuş ASSOSyal .
Sen gulunce bende guldumHahahhahahahhahahahhahahhahah kesin gülmüşümdür
Mesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarifeBir anda 200 oy gelmeyeceğine göre sıkıntı etme Deynep’im.
İsimden kaybettiğim çok oldu zaten, beceremiyorum bu tarif seçmeyi falan.
Tarak tatlısını hatırlatırım.
Sunum falan çok güzel olmuştu, ama ismi bitirmişti.
Nevreste elticim, önümüzdeki ay direkt sen tarif seç bana.
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyleŞerbet istiyorlarmış demek
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmişBende olsam Ramazan’da şerbetli tercih ederim.
Gerçi şimdi olsa 2-3 yassı kadayıf yerim herhalde, canım çekti.
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim SivasaEşinin memleketinde kalacak gibisin sende
Uşak’a geldim ben, tanıdığım yok öylece bekliyorum.Mesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarife
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyle
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmiş
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim Sivasa
Gel elticim daha çok var bekliyorumSavun elticim, ensendeyim (160 oy). Nevreste
Tarifleri etkili ama sadece tarifin etkisi yok benceMesela soğuk baklava tadında muhallebi yazmıştın sen tarifine, geçen gün bir üye baklava magnolia yazmıştı o tarife
Künefe de bayağı oy alır diyordum o yüzden. Tarifler kötü değil de siz çok iyisiniz naneyle
İlk defa bu Ramazanda yedim ben. Bayağı güzelmiş
Samsunlular bayağı misafirsever çıktı bırakmıyor kaç saattir, bıraksalar gideceğim Sivasa
Eskiden 750-800 kişi oy kullanırdı, şimdi olsa yine yetişemem.Gel elticim daha çok var bekliyorum