- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Öyle bir iddiam yok, çok eksiğim sunum ve tarif seçiminde.Güç birliği, totem yapalım birdaki aya,görsünler biz neymişiz, ilk 3te olalım var mısın?
Ben yokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir iddiam yok, çok eksiğim sunum ve tarif seçiminde.Güç birliği, totem yapalım birdaki aya,görsünler biz neymişiz, ilk 3te olalım var mısın?
Ben yokum
İki tane dışında istemedimKazen ne diyordur bildirim istedikçe
Aynen, bu ay fazlaca bildirimlendik. Kâfi miktarda doyduk.Yoksa genelde iki gidiyor
Mesela bayat ekmek Kebabı yerine iskender alsaydın daha farklı olurdu belkiÖyle bir iddiam yok, çok eksiğim sunum ve tarif seçiminde.
Ya zaten 2 arkadaşım bu bildiğin iskender dedi, adını düzelt dedi. Ben yok dedim.Mesela bayat ekmek Kebabı yerine iskender alsaydın daha farklı olurdu belki
Öyle aslında Blue_Peri iskender almıştı ama yapamadıYa zaten 2 arkadaşım bu bildiğin iskender dedi, adını düzelt dedi. Ben yok dedim.
İşte, alan olmuştur diye değiştirmedim adını.Öyle aslında Blue_Peri iskender almıştı ama yapamadı
Hayın gebişka, onun sebebine değişmemişim demekki.Öyle aslında Blue_Peri iskender almıştı ama yapamadı
Oda yapamadıHayın gebişka, onun sebebine değişmemişim demekki.
Bende başta ondan ses çıkarmadımİşte, alan olmuştur diye değiştirmedim adını.
Hatta bunu söyleyen arkidişlerden biri şarkıyla giriş yaptı.
Yapmayınca değiştirseydik keşke, ilk 4’e girerdim.Bende başta ondan ses çıkarmadım
Ben hiç istemedimİki tane dışında istemedim
Keşke öğrenseydik kim aldı diye. Peri’nin aldığını bilsek direkt iskender yazardın başlığa kskdkdkİşte, alan olmuştur diye değiştirmedim adını.
Hatta bunu söyleyen arkidişlerden biri şarkıyla giriş yaptı.
Nerden bileyim, alınmıştır diye sormadım ki alınmış. Gebişkanın olduğundan emin olsaydım söylerdim Nevreste ’ye.Keşke öğrenseydik kim aldı diye. Peri’nin aldığını bilsek direkt iskender yazardın başlığa kskdkdk
Nasip kısmet yine de bu siflileri geçemezdik be Yaso.Nerden bileyim, alınmıştır diye sormadım ki alınmış. Gebişkanın olduğundan emin olsaydım söylerdim Nevreste ’ye.
Daha önce hiç denemediğin soğuk kadayıf düşündüm. Uygun olurmuydu bilmiyorum.Menün ne olacaktı
Alinazik, hünkar beğendiyi geçmiş eşit kalırlar diyordumİkimize birdennn yükleniyorlaaar ama seeeeen ağlamaaaaa
5 bile gider yakında4 bildirim ilk kez gitti