- 1 Aralık 2021
- 11.997
- 40.165
- 34
Enseyi nasıl gördün ben Bile göremedimSavun elticim, ensendeyim (160 oy). Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enseyi nasıl gördün ben Bile göremedimSavun elticim, ensendeyim (160 oy). Nevreste
Belki daha gelen olurEskiden 750-800 kişi oy kullanırdı, şimdi olsa yine yetişemem.
Et yemeklerine kullanıldı geçen sene 700 küsür oyEskiden 750-800 kişi oy kullanırdı, şimdi olsa yine yetişemem.
Yüzlerce km de olsa önümde elticiğimin ensesini tanırım.Enseyi nasıl gördün ben Bile göremedim
Ben katılmadım sanırım. Hatırlamıyorum.Et yemeklerine kullanıldı geçen sene 700 küsür oy
Yine ikinci olmuştum bol bildirimli bir yarıştı odaBen katılmadım sanırım. Hatırlamıyorum.
Sana bir şarkı armağan etmek istiyorum. Sezen Aksu’dan geliyor, kader kahpe kader ağlarını ördün mü?Yine ikinci olmuştum bol bildirimli bir yarıştı oda
4 bildirim oldu yaklaşık 500 kişi oy kullanmışEskiden 750-800 kişi oy kullanırdı, şimdi olsa yine yetişemem.
28 oy öndeyken önce beraberlik sonra ikincilik geldiydi travmam ve sonrası kaderim oldu buYine ikinci olmuştum bol bildirimli bir yarıştı oda
4 bildirim ilk kez gittiYine ikinci olmuştum bol bildirimli bir yarıştı oda
Değil mi, 1 bildirimle dağlar devrilirdi 6-7 sene evvel.4 bildirim oldu yaklaşık 500 kişi oy kullanmış
Son 8-9 aydır hep bu civar4 bildirim oldu yaklaşık 500 kişi oy kullanmış
3 de çok gelmiş demekki o zaman4 bildirim ilk kez gitti
Evet en fazla üç gidiyordu. Beşi bekliyoruz3 de çok gelmiş demekki o zaman
Güç birliği, totem yapalım birdaki aya,görsünler biz neymişiz, ilk 3te olalım var mısın?Sana bir şarkı armağan etmek istiyorum. Sezen Aksu’dan geliyor, kader kahpe kader ağlarını ördün mü?
Sen yine iyisin, ben ilk 10’a giremiyorum.
Oylar birbirine yakın olunca gönderiliyor, belki değişir hak geçmesin diye.3 de çok gelmiş demekki o zaman
Yiteeeeerrrr.Evet en fazla üç gidiyordu. Beşi bekliyoruz
Yoksa genelde iki gidiyorOylar birbirine yakın olunca gönderiliyor, belki değişir hak geçmesin diye.
2.’nin yararına bu aslında, ama nasip tabi ki.
UmarımYiteeeeerrrr.
Kazen ne diyordur bildirim istedikçeUmarım